in ,

2013 – anul Valentin Bosioc

1301201330

La sfarsit de an se fac tot felul de liste, de rezolutii si de inventare. Vreau sa scriu si eu putin, asa pe final de an, dar nu doar despre 2012 si 2013…

In randurile urmatoare voi lasa la o parte modestia, asa ca rog pe cei care nu ma suporta sa mearga intr-un colt sa isi taie venele in cor :)).

Eu ma consider un norocos si un luptator. Pe scurt, povestea mea pana la cei 30 de ani pe care urmeaza sa ii implinesc, este demna de un scenariu de scurtmetraj… sau lungmetraj?!

M-am nascut in Resita, am copilarit/crescut in Bocsa (asa-i ca nu multi ati auzit de Bocsa?!), am facut (degeaba) o facultate la Timisoara, am umblat putin prin UK si de peste 3 ani sunt in Bucuresti. Fiecare decizie pe care am luat-o in viata, s-a dovedit a fi the right one! Nu am niciun fel de regret. Toate au decurs asa cum trebuie, pentru ca cineva acolo sus, in combinatie cu karma mea pozitiva a facut ca de fiecare data deciziile luate sa fie cele bune. Chiar daca initial par decizii pripite si proaste.

Deci da, vin din provincie, bai bucurestenilor. Am venit peste voi, am venit sa va iau femeile si banii :)). Faza e ca in copilarie am fost un adevarat bad boy, la modul ca faceam numai cretinitati, ma bateam, ma lua politia si asa mai departe – sa nu mai intram in detalii, zic. Am fost o puslama :)). A tinut asta pana in anul 1 de facultate. Apoi m-am mai desteptat :D/

Multi credeau ca nu voi lua bacalaureatul, si mai multi credeau ca voi ramane in Bocsa si ma voi “ingropa” acolo. Am luat si bacul, am terminat si facultatea, am fost si domnu’ inginer. Am avut o multitudine de joburi in Timisoara si prin UK, insa intotdeauna am fost pasionat de sport.

De cand am ajuns in Bucuresti am luat contact cu foarte multe persoane publice. Am ajuns sa cunosc personal multi dintre cei care apar pe sticla. Poate pentru cineva nascut si crescut in Bucuresti nu inseamna mare lucru, dar pentru un provincial inseamna multicel. Am intrat pe usa din dos in lumea 2.0 si mi-am luat numai ce am avut nevoie din ea. Cativa amici 2.0…Putini, ca falsitatea si ipocrizia e destul de mare. Dar nu despre asta e vorba aici…

Partea si mai frumoasa e ca am ajuns sa fiu antrenorul personal al multor persoane publice, am aparitii in diferite emisiuni tv, videoclipuri s.a.m.d. Sigur, haterii si comentatorii degeabisti (da, bai desteptilor, cititilor si scolitilor care sunteti voi – nici asta nu e un cuvant) vor spune ca astea sunt doar cacaturi… Poate asa or fi pentru ei, ca pentru mine sunt realizari. Mari realizari! Am crescut si evoluat foarte mult. Din toate punctele de vedere. Daca in copilarie eram oaia neagra a familiei, am ajuns sa fiu cea mai alba dintre oite. Parintii mei sunt mandri de realizarile mele. Eu stiu de unde am plecat si unde am ajuns.

Pe lista realizarilor din 2012 se trece cu siguranta faptul ca am evoluat foarte mult din punct de vedere profesional. Foarte mult! Si voi evolua din ce in ce mai mult. Sanatosi sa fim!

Probabil cea mai importanta realizare a lui 2012 este faptul ca am cerut mana viitoarei mele sotii si a acceptat cu bucurie.

In aceste momente sunt in Bucuresti si am familia langa mine. Este primul lor Craciun in Bucuresti. Sentimentul e minunat – ceea ce va doresc si voua!

2012 a fost un an bun. Am avut urcusuri si coborasuri. Dar de aia e frumoasa viata, ca simti ca o traiesti. Daca ar fi totul roz si perfect ne-am plictisi prea repede si am intra intr-o rutina cretina.

2013 va fi anul meu! Sunt multe semne care arata asta. In primul rand ca anul pentru mine incepe cu un cod: 13012013-30. Ce inseamna asta? Inseamna ca in 13 ianuarie 2013 voi implini 30 de ani. Da, voi schimba prefixul. Viata abia atunci va incepe! Am planuri marete pentru 2013. Stiu ca nu va fi deloc usor. Am multe proiecte si desi sper sa nu fie cazul, e foarte posibil sa am si o interventie chirurgicala – sper din tot sufletul sa nu fie cazul.

Mi-am propus sa urc pe cele mai inalte trepte in 2013! Va fi greu, dar voi reusi! Dupa cum vedeti, sunt multe conexiuni cu numarul 13. Mie numarul 13 mi-a purtat intotdeauna noroc – pe sistemul “numarul 13 nu-mi poarta ghinion, nimic nu ma opreste sunt deja campion!“. Pentru 2013 mi-am propus sa profit de fiecare oportunitate, sa excelez in tot ce vreau si sa devin tot mai bun in ceea ce fac. De asemenea, vreau sa invat sa spun NU si sa incep sa refuz ce trebuie refuzat. In aceeasi idee mi-am propus pur si simplu sa ignor frustratii si defulatii – da, stiu ca nu e un cuvant valabil… (sau dupa caz frustratele si defulatele), sa ma intereseze si mai putin de gura urat mirositoare a lumii. Oricum, pentru mine HATERS ARE MOTIVATORS, e clar ca daca am hateri, fac ceva bine :). Asa ca mi-am propus sa imi vad de treaba, sa ma focusez pe viata mea si sa ignor energia negativa.

Multumesc tuturor colaboratorilor mei de pana acum, tuturor prietenilor mei, celor care m-au sustinut, celor care mi-au fost mereu alaturi, precum si celor cu care voi colabora in minunatul an 2013.

FAC O PROMISIUNE MIE, FAMILIEI SI CELOR APROPIATI: 2013 VA FI ANUL MEU! VA FI ANUL NOSTRU!

Bucurati-va de cei din jurul vostru, lasati macar pentru cateva zile internetul, frustrarile, heitărismele, gandurile negre si mizeriile care ne inconjoara zilnic… Tineti-va persoanele dragi aproape, bucurati-va de ele si traiti fiecare clipa cu pasiune!

SARBATORI FERCITE! LA MULTI ANI!

Toate bune, spor(t) in toate!

P.S. Bonus foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

13 Comments

Leave a Reply
  1. Baftă în toate proiectele şi multă sănătate.
    Ps: dacă tot ai scris atât poţi pune textul în “AutoCorect” pentru diacritice.:)

  2. Salut, nu imi vine sa cred ce am citit mai sus legat de biografia ta , intamplator am copilarit tot in bocsa (romana)am facut liceul in resita am facut facult tot in timisoara( tot inginer dar nu am profesat o clipa) iar acum de ceva ani in bucuresti si mai avem ceva in comun ..imi place sa fac sport..amator . Toate cele bune si multa bafta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Supraantrenamentul

cristian mărgărit

Cristian Mărgărit