Musclemania Champion

 

Înainte de a citi în continuare, aruncă un ochi AICI. Mai jos vei afla câte ceva despre Valentin Bosioc.

 

Dacă vrei să îmi spui ceva, să mă feliciți, să mă înjuri (te înjur și eu înapoi), să îmi propui vreo afacere (?!) intri pe CONTACT.

 

 

Valentin Bosioc este campion internațional Musclemania Paris și vicecampion național la culturism clasic. Este instructor fitness, antrenor personal și tehnician nutriționist cu acreditări recunoscute pe plan național și internațional. Ca o formalitate are și cursul de prim ajutor internațional absolvit și acreditat.

Valentin a lucrat cu multe persoane publice din România și din afara țării, dar a ajutat și a transformat viața și altor câteva sute de persoane mai puțin publice.

I-a placut sportul încă din tinerețe. A început cu clasicul “tras de fiare”, a continuat cu judo, box, fotbal,rugby, aikido și altele. Îi place tot ce înseamnă mișcare, este la curent cu tot ce mișcă în industria wellness din țară și din afară. Totul a plecat din pasiune, ajungând să transforme un hobby în stil de viață și chiar în profesie, deși la origini este inginer.

A colaborat și colaborează cu diferite săli și cluburi sportive, dar este prezent și la domiciliul clienților, dezvoltând un concept de antrenament denumit generic F.B.I. (Full Body Ignition), cu rezultate foarte bune: arderea grasimilor (până la 1000 calorii într-o ședință), creșterea forței, creșterea rezistenței, creșterea vitezei, tonifierea musculaturii și îmbunătățirea stilului de viață.

Fiind inițial autodidact, timp de peste 13 ani a învațat și experimentat pe propria persoana ce înseamnă sport făcut cu cap, o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, ulterior perfecționându-și cunoștințele în domeniu prin cursuri specializate și convenții naționale și internaționale. Crede ca în industria fitness/wellness totul se mișcă cu o viteză amețitoare și dacă nu te pui la curent cu absolut orice, dacă nu ești într-o continua învățare, riști să nu mai ții pasul și să rămâi în urmă. I-a placut întotdeauna să ofere un sfat sau o mână de ajutor, drept dovadă are o comunitate foarte mare adunata în jurul lui pe toate rețelele sociale și pe blog. Valentin a antrenat persoane publice și mai putin publice, chiar dacă a lucrat cu celebrități, a facut treaba la fel pentru toată lumea. A oferit întotdeauna rezultate sănătoase, vizibile și pe termen lung.

În prezent Valentin are numeroase apariții în presa de specialitate, prezențe la convenții și evenimente wellness, plus un eBook de succes: “Calea spre un abdomen perfect” și alte materiale didactice.

Consideră că ai nevoie de câteva ingrediente indispensabile pentru a avea o viață sănătoasă și lungă: echilibru, pasiune, perseverență, fără excese, fără abțineri, bun simț și o atitudine pozitivă. Din punctul lui de vedere un bun antrenor personal trebuie să îți cunoasca foarte bine oamenii cu care lucrează, să le ofere antrenamente personalizate în funcție de target și obiective, să le devină un bun prieten și chiar confident la nevoie.

Are un motto simplu, după care se ghidează în viața și după care iși îndrumă mereu oamenii cu care lucreaza: Toate bune, spor(t) in toate!

Ce pot spune eu despre mine? Mă numesc Valentin Bosioc, toți cunoscuții îmi zic uZZy, de mult, de prin ‘90-’91… Sunt antrenor personal, instructor aerobic-fitness și tehnician nutriționist acreditat, cu recunoaştere naţională şi internaţională. Pasionat de tot ce înseamna WELLNESS, cu rezultate excelente pentru oamenii cu care am lucrat. Dacă ţi-a plăcut ce ai citit şi vrei sa fii la curent cu tot ce mişcă în această industrie, abonează-te la newsletter. În plus, primeşti GRATUIT broşura “Mituri despre abdomen”! Dacă vrei să lucrăm împreună, nu ezita să mă contactezi.

În rest… mai bine las pe alții să vorbească frumos despre mine:). Vă spun doar că sunt născut pe 13 ianuarie, deci sunt un capricorn care iubește viața și tot ce e frumos și bun.

– CEI CARE CONTEAZĂ ÎNȚELEG, CEI CARE NU ÎNȚELEG…NU CONTEAZĂ!

– TINEREȚEA E O STARE DE SPIRIT!

– NUMĂRUL 13 NU-MI POARTĂ GHINION, NIMIC NU MĂ OPREȘTE, SUNT DEJA CAMPION!

– TOATE BUNE, SPOR(T) ÎN TOATE!

Am fost, sunt și voi fi implicat în tot felul de acțiuni online și offline…

P.S. Toate informațiile/pozele care există în online cu și despre mine, există pentru că eu le-am făcut publice și pentru că nu am niciun complex… Deci dacă găsiți ceva “ieșit din comun”, găsiți pentru că eu am vrut să fie găsit, nu este trofeul vostru…ÎNCETATI SA MAI FIȚI CRETINI ;).

P.P.S. Dacă rasfoiești arhivele o să găsești multe “defecte” și în scriere și în aranjarea în pagina și altele. Motivul? Mutarea excesiva :)).

Cam atât despre VALENTIN BOSIOC.