Lazar Angelov: Workout & Diet

Nu stiu cata lume il cunoaste pe Lazar Angelov. Sunt convins ca cei din lumea fitnessului stiu cine este. Bulgarul de numai 29 de ani a reusit sa fie admirat de foarte multa lume si sa fie sponsorizat/sustinut/marketat de branduri puternice din lumea sportului.

Tipul a muncit mult sa ajunga aici, e meritul lui. Azi am reusit sa citesc un interviu recent cu el de unde am extras antrenamentul actual al lui si dieta pe care o tine el acum.

ATENTIE: Nu cred ca mai e cazul sa mentionez, dar totusi o fac, sa nu existe discutii: antrenamentul si alimentatia prezentate de Lazar Angelov mai jos, sunt cele de care el are nevoie in prezent. Nu cu astea a ajuns la nivelul la care este. E normal ca de fiecare data trebuie sa adaptam antrenamentul si alimentatia la nevoile actuale. Cum bine zicea cineva pe facebook: intai trebuie sa ajungi o masina de curse ca sa ai nevoie de ulei si benzina pentru masina de curse. Cu alte cuvinte programul si dieta aia nu sunt pentru toti incepatorii care vor sa faca brandul mare si patratele.

lazar angelov

Acestea fiind spuse iata antrenamentul pe care il are Lazar Angelov acum:

la1

la2

la3

Dupa cum se vede, Lazar se antreneaza 5 zile pe saptamana, insa lucreaza asa: luni, marti, miercuri, vineri si sambata. Joia si duminica sunt zile de odihna. Nu am tradus antrenamentul, pentru a pastra autenticitatea. Cine vrea sa il traduca, o poate face singurel/singurica. Cine nu se descurca, ma intreaba si il traducem.

Cand vine vorba de cardio, Angelov spune clar ca nu face asta in sala ci alearga in aer liber, de obicei sprinturi. Niciodata nu depaseste 20 de minute si recomanda tuturor ectomorfilor sa faca la fel, daca vor sa nu piarda din masa musculara.

Cand vine vorba despre alimentatie, sustine ca are 6 mese pe zi care arata asa:

ladiet

Referitor la sfaturile pe care le da celor pe care ii inspira, Lazar sustine ca trebuie sa ai rabdare (ceea ce sustin si eu mereu – singura conditie pe care o pun clientilor mei), sa te tii mereu de treaba cand vine vorba de antrenament si alimentatie si sa nu renunti niciodata, indiferent de obstacolele care iti pot aparea in fata. Fair enough!

Te invit sa citesti tot interviul aici (partea 1 & partea 2).

Pentru intrebari, nelamuriri, doleante si altele te astept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu intrebari si raspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Daca vrei sa afli imediat cum scriu ceva, iti recomand sa te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Daca vrei sa ma ai ca antrenor personal, contacteaza-ma.

SOLICITĂ O EVALUARE! CONTACTEAZĂ SPECIALISTUL!

Despre autor

Mai citește și

15 Comentarii

 1. David Biris Reply
 2. alin Reply
 3. stefan Reply
  • jon Reply
 4. Pety Reply
 5. Sabin Reply
 6. Bogdan Reply
  • Alex Reply
 7. cosmin Reply
  • Alex Reply
 8. mihai Reply

Lasă un răspuns