Romanii au talent… Povestea

Valentin Bosioc la Romanii au Talent – povestea participarii o poti citi mai jos!

Da, eu eram ala cu telefonu’. Si NU, nu am mers mai departe. Dar scopul meu a fost indeplinit :). Am mers pentru caterinca, pentru distractie si nu in ultimul rand pentru vizibilitate :). Am purtat tricoul din imagine (daca ma gandesc mai bine mesajul putea sa sune si mai melodios: “N-am talent, da-s roman…Inventiv, la toate bun!” ).

loading...

De cand a zis Andi ca imi da follow pe twitter a explodat numarul de urmaritori (multam fain!). Cat am fost acolo am vazut oameni chiar talentati. Pot spune ca am vazut oameni si oameni. Cu Smiley am mai vorbit pana atunci, il stiam de baiat fain. Bartos e demential. Andi e inevitabil “The Man 2.0”, vorba Chinezului ;) (am avut o discutie despre culoarea tricoului – flacara violeta sau Poli Timisoara), Andra a fost impresionata de multe talente, iar Mihai Petre exigent cum il stie o tara intreaga.

Nu ma asteptam sa trec mai departe, scopul meu a fost sa il fac pe Andi sa imi dea follow pe twitter, sa ma simt bine si eu si ceilalti de acolo si nu in ultimul rand sa imi cresc e-penisul, vizibilitatea mea 2.0 :)). Pentru cei care au ratat emisiunea e in reluare azi in jurul orei 17.

Totusi as vrea sa pun si eu mana pe inregistrare. Se aude la Costin in spate? :D.

P.S. O sa rupa si showul asta, la fel cum a rupt DPT
P.P.S. Abtineti-va de la comentarii idioate. Arhi a inteles din prima.

Si un ultim P.S.: Sigur ca puteam sa merg sa ma laud cu abdomenul meu, sa fac flotari intr-o mana sau alte din astea culturism-related, dar unde mai era amuzamentul? Cei curiosi de potenta mea fizica pot afla mai multe de AICI, AICI sau AICI.

UPDATE: Acum cu video!

Haters gona hate! Romanii au talent la tot, mai ales la comentat aiurea. Cei care conteaza au inteles, cei care nu au inteles chiar nu conteaza ;)

loading...

Despre autor

Mai citește și

81 Comentarii

  • Cristi Reply
 1. Trusca Reply
 2. Radu Prod. Reply
 3. Crux Reply
 4. homez Reply
 5. anda Reply
 6. Andrei Reply
 7. bogdan Reply
 8. Cristi Herghelegiu Reply
 9. Yrina Reply
 10. Alex Reply
 11. Dragos K. Reply
 12. viorel Reply

Lasă un răspuns