15 ianuarie 2012: protest, violenta, vandalism, revolutie?! (VIDEO)

In seara ce tocmai a trecut am zis sa iesim si noi putin sa simtim mirosul peluzei. Am luat metroul de la Piata Sudului si am coborat la Piata Unirii. De acolo am vrut sa mergem pe jos pana la Universitate. Dupa nici 50 m ne-am intors ca ne-a lovit in fata gazul lansat de jandarmerie.

Am stat putin in Piata Unirii, au avut loc cateva altercatii, mici incendieri si multe injuraturi. Parea ca totul s-a terminat dupa mai multe ture de gaze lacrimogene de la care iti venea sa iti versi matele… Spiritele se calmasera (oarecum). Am zis sa mergem putin spre Universitate sa vedem totusi ce e pe acolo. Nu am ajuns nici de data asta foarte departe, ca venea un val de oameni spre noi, urmat de un val de gaze si inca unul de jandarmi…

ADS

Am mai stat 5 minute la Unirii si am decis sa ne intoarcem in fata televizoarelor (apropo, jurnalism mai partinitor ca cel de azi si dezinformare in masa nu am vazut niciodata. Azi presa a comis-o mai grav decat orice huligan sau protestatar).

Am plecat la marele fix, ca pe urma tribunele s-au incins si s-a lasat cu nasoale mari. Cateva filmulete filmate cu telefonul din dotare vedeti mai jos. Atentie, sunt needitate, contin ragaieli, injuraturi si huiduieli.

ADS

Nu asta e solutia. Nu vandalism, nu sa ne batem noi cu noi. Si pe urma mai e si aia: ok, ii dam pe astia jos, dar pe cine punem in locul lor? Vin altii mai flamanzi ca au stat prea mult pe tusa si fura mai mult.

ADS

Da, jandarmii au abuzat urat doua zile la rand, nu, nu trebuia sa se ajunga la incendii si magazine vandalizate. Cred ca solutia e una: sa ne fabricam un presedinte in eprubeta sau sa imprumutam de la altii…

Loading...

4 Comments

Leave a Reply
  1. Tradițional, în România și în spatiul balcanic, rahatul se servește după cafea, împreună cu un pahar de apă rece.Cine sta in spatele miscariloe de strada cred ca vor banii nemunciti obtinuti din falsa revolutie adica cei 500 de euroni ! AI primeau degeaba iar cei adevarati muncesc pe 200. Falsii revolutionari nu mai au drepturile grase!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *