19 tipuri de tractiuni

Daca in urma cu ceva timp v-am prezentat cateva tipuri de flotari si pentru ca in ultima vreme m-au rugat mai multi sa prezint cate ceva si despre tractiuni, am zis ca e momentul potrivit sa prezint 19 tipuri de tractiuni.

Din pacate nu am avut timp si nici loc si nu mi-a permis nici vremea sa inregistrez eu mai multe tipuri de tractiuni, dar am gasit un video care prezinta aproape aceleasi tipuri de tractiuni pe care le-as fi prezentat si eu.

Ideea e simpla: muschii de baza antrenati la tractiuni raman aceeasi, tot ce se schimba e dificultatea exercitiilor si gradul de antrenare a muschiilor. Daca esti putin creativ poti face orice fel de flotare, tractiuni, sau exercitiu. Eu majoritatea le visez noaptea si le pun ziua pe foaie/blog :).

Asadar, iata 19 tipuri de tractiuni:

Unele dintre ele sunt grele, unele sunt usoare, toate sunt bune de facut. Spor si succes!

P.S. Pentru orice nelamurire te astept in comentarii, pe pagina special creata pentru intrebari si raspunsuri si pe facebook.

13 Comments

Leave a Reply
  1. De obicei, incepatorii nu pot sa faca nici macar o tractiune. Exista cateva metode care sa te ajute sa faci macar una singura: fie te ajuti de un scaun, fie de benzi elastice sub picioare..fie te ajuta un partener de antrenament.
    Bun post, Valy.

    • Se pot face tot felul de combinatii, chiar si cele cu ghiozdan in spate de care mentionai. Insa acasa sunt foarte putini care au o bara fixa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *