in ,

3 exerciții pentru acasă, pentru fesieri perfecți!

Am tot publicat aici articole cu exerciții pentru fesieri, însă tot mai interesate sunt fetele de astfel de exerciții.

chicks-and-kicks-nike-nessa-03

Astfel, m-am gândit să vin încă o dată în ajutorul fetelor, cu 3 exerciţii excelente pentru fesieri perfecţi. Aceste exerciţii necesită un minim de echipament şi se pot executa oriunde! Aşadar, fără alte introduceri, să trecem la exerciţii!

Atenţie! Înainte de orice antrenament fizic, este recomandat să vă încălziți!

1. Back Kicks. Acesta este un exerciţiu destul de folosit în majoritatea sporturilor, pe o scară largă! Din poziţia stând, te ţii de ceva pentru un mai bun echilibru şi ridici un picior în spate, uşor, fără a roti talia. Menţii câteva secunde, încordezi fesierii, după care revii la poziţia iniţială. Execuţi minim 10 repetări pe un picior, după care schimbi piciorul. Pentru o mai mare rezistenţă te poţi folosi de o bandă elastică pe care o legi de ceva.

2. Leg Kicks. Acesta este încă un exerciţiu extrem de folosit şi extrem de eficient. Te aşezi pe o saltea sau direct pe podea/iarbă în patru labe (ca să înţeleagă toată lumea). Cu spatele drept, îndoi un picior spre tavan la 90 de grade şi îţi imaginezi că împingi tavanul. Nu roteşti din talie, iar în punctul maxim încordezi fesierii, menţii şi revii la poziţia iniţială. Execuţi zece repetări pe un picior, zece pe celălalt.

3. Genuflexiuni cu încordarea fesierilor. Acesta este un exerciţiu extrem de simplu. Execuţi pur şi simplu genuflexiuni, însă îţi încordezi fesierii pe toată perioada coborârii, menţii poziţia de jos câteva secunde, apoi revii la poziţia iniţială, încordezi cât poţi de tare fesierii şi apoi coborî iar. Execuţi cel puţin 10 repetări. E important să menții spatele drept!

sursă foto.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Buna Valentin.Aceste ex sunt pt tonifierea fundului? (asta insemnand si micsorarea lui?)
    Mentionez ca sunt destul de slaba, am 51 de kg la 1,68 m.
    Eu as vrea sa fac niste ex pt bombarea fundului, respectiv marirea lui.Ce anume ar trebui sa fac? Merci frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MegaProteine te ajută să crești în masa musculară!

Se apropie Bucharest Wheels Arena 2013