in ,

Adauga un centimetru la brat!

Suna prea bine pentru a fi adevarat? E foarte simplu sa pompezi bratele maxim, printr-o metoda relativ usoara si fara niciun artificiu deosebit. Ai nevoie doar de o banda de cauciuc pentru antrenamente. Sunt ieftine si se gasesc peste tot.

Executa acest antrenament o data pe saptamana. De fiecare data vei avea bratele pompate maxim, iar in cateva saptamani vei observa o crestere reala a muschilor bratului.

Exercitiile folosite: pushdown cu banda elastica si flexii cu banda elastica. Repet: ai nevoie de o banda elastica, un loc unde sa o agati si un interval timer (recomand Gymboss).

Antrenamentul arata asa:

– 30 secunde executi pushdown cu banda elastica (am vorbit aici despre acest exercitiu)
– fara pauza executi 30 secunde flexii cu banda elastica.

Te odihnesti maxim 2 minute si repeti intreaga figura. Scopul este sa faci cat mai multe repetari posibile in cele 30 de secunde.

In prima saptamana poti incepe cu 2 astfel de serii, apoi urci pana la 3, 4, 5 si chiar 6 astfel de serii. Pe masura ce urci in numarul de serii scazi numarul minutelor de pauza.

Executa acest antrenament o data pe saptamana, combina-l cu sfaturile pe care ti le-am dat pentru biceps si triceps si in numai cateva saptamani vei avea rezultate vizibile!

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

7 Comments

Leave a Reply
    • Nu am din pacata o banda elastica inca. Trebuie sa imi cumpar zilele astea si voi face. Am pe rol multe tutoriale video, insa s-au cam aglomerat treburile la mine in ultima vreme si nu am mai avut timp…

  1. salut ma numesc petrica si am 15 ani.De ceva vreme am inceput sa trag de fiare,adica o haltera improvizata de mine si care e destul de grea si de manevrabila mainile in timpul exercitiilor incep sa se umfle dar nu raman perioada lunga si fac asta in fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Antioxidantii

Se apropie Wellness Show