in

After Earth | 1000 Post Terra

Zilele trecute am avut invitație la Cinema City, IMAX din Afi Cotroceni pentru avanpremiera filmului After Earth (1000 Post Terra).

Mulțumesc Oxygen PR pentru invitație, eu nu am reușit să ajung la film, însă am avut trimise speciale :).

after-earth-ugly-poster

Iată ce au avut de spus:

În privința acestui film chiar am avut așteptări. Nu pot să spun ca mi-au fost înșelate, dar nici că au fost depășite.

Cu siguranță nu este unul dintre cele mai bune filme ale lui Will Smith, dar după părerea mea nu este nici pe atât de groaznic pe cât îl cataloghează criticii. Are câteva momente de comic si de horror care sunt cam fără sens, dar per total este emoționant. Faptul că se concentrează mai mult pe mesajul pe care vrea să îl transmită decât pe modul în care îl transmite, constituie de data aceasta o bila albă.

Povestea vrea să sublinieze cum propria noastră percepție asupra emoțiilor, îndeosebi asupra fricii, este doar produsul minții noastre și nu este reală.

Will Smith interpretează rolul unui tată sever, care nu a putut să formeze o legătură cu fiul tău, după ce unica lui fiică a fost ucisă în prezența acestuia. Sentimentul de vinovăție se spulberă abia în momentul în care fiul său răzbună moartea surorii sale și reușește în același timp să-l salveze pe tatăl său.

În orice caz este un film care merită să fie văzut și din care sunt lucruri de învățat. Dacă nu pentru execuție, măcar pentru poveste!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uneori

Exerciții pentru fesieri cu sacul