in

Alergător, caut echipă la Trichallenge 2013

Când am participat prima dată la triatlon, m-am simțit minunat. Bogdan Antohe cu smart atletic au fost cei care m-au inițiat și tot ei au inițiat și echipele de bloggeri la triatloanele organizate de ei. Am participat în calitate de blogger la câteva ediții ale triatlonului, apoi am luat o scurtă pauză și iată că TriChallenge a ajuns la o frumoasă și aniversară ediție cu numărul 5.

medalie aniversara trichallenge

Ediția de anul ăsta va fi una cu totul specială, vor exista iar, echipe de bloggeri, podium separat, premii pe măsură.

Și cum eram eu nostalgic așa, și mă gândeam la cât de frumoasă e participarea la un astfel de eveniment și când am văzut câte lucruri bune aduce această ediție aniversară, am zis că vreau să mă bag și eu la o echipă, alergător să fiu, chiar dacă nu m-am antrenat de muuuuuuuuuult. Dar și la celelalte ediții am fost tot neantrenat și am scos locuri bunicele, așa că de ce să nu mă bag?

Am vorbit cu șefu’ Antohe și a zis că dacă îmi fac echipă de bloggeri sunt pe treabă. La bicicletă l-aș avea pe Pandutzu, nu e el foarte hotărât, dar cred că va deveni. Însă avem nevoie de un blogger înotător… Deci care te bagi să înoți 750 m la concurs?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Back in biz

    Alimentația după grupa sangvină: generalități