in

Am fane?

Am primit candva un e-mail, nu spun de la ce adresa, dar public continutul si astept parerile voastre.

Nu te speria, nu sunt o descreierata care te urmareste in noapte si vrea sa te violeze. Sa zicem ca sunt o fana de-a ta. Nu, nu sunt genul de fana care transforma admiratia in obsesie.

Sa zicem doar ca in ultima vreme m-ai influentat, indirect vorbind. Am descoperit ca avem caetva lucruri in comun. N-o sa stau sa le enumar pentru ca nu sunt, in acest moment, atat de importante. Anumite persoane m-au intrebat de ce nu ma apuc sa-mi fac un blog. Ce idee tampita! Ca sa scriu ceva interesant cred ca ar trebui sa beau ceva. Sunt sigura ca as tasta cele mai dobitoace ganduri.

Problema mea e ca nu am o ordine printre idei, printre ganduri. Cred ca ma chinui prea mult, cand de fapt totul ar trebui sa fie simplu, sa-mi traiesc viata nefiind condusa de idei fixe ci de nebunie (in sens pozitiv vorbind), libertate, adrenalina. Sa-mi dau frau imaginatiei. Offf, ma urasc cateodata pt ca sunt prea timida si nu sunt mai sloboda in idei. Ti s-a intamplat vreodata sa te urasti? Nu, gresesc, ura e un cuvant prea dur, mai bine reformulez: Ti s-a intamplat vreodata sa nu-ti placa ceva la tine si oricat de mult ai incerca sa schimbi, nu-ti iese? Cred ca li se intampla tuturor.

Dar dintr-o data are loc in viata ta un eveniment care te da pe spate si inevitabil ceva se schimba. Poate nu ce ar trebui dar, stii cum se zice, tot raul spre bine.

Crede-ma nu vorbesc in dodii, sunt sigura in proportie de 60%-70% te intrebi ce vrea nebuna asta sa zica. Dupa cum ti-am spus mai sus, nu sunt o nebuna care vrea sa te urmareasca. Caut doar o cale de a comunica cu tine. In anonimat cred ca e mai interesant, sa o numim o terapie anonima. Ce zici, te bagi?

Sunt intr-o perioada in care nu stiu ce-i cu mine. Nu vreau sa te impovaresc cu problemele mele, cine dracu are nevoie de oameni cu probleme pe langa ei? Mai ales daca nu sunt prieteni, ci doar niste straini.

O sa primesti un mail de la mine in fiecare zi. Poate o sa-mi raspunzi, poate nu, dar nu cred ca esti genul de persoana care isi dezamageste “fanii”. Sunt sigura ca vorbesti cu fiecare in parte si fiecare inseamna ceva pentru tine.

Voi continua sa-ti citesc posturile de pe blog pentru ca sunt interesante, unele mai mult decat altele. Gandurile mici duc la idei mari. Sper ca accepti orice critica, atata timp cat e constructiva. Nu?

Te admir si tine-o tot asa!

Voi ce ati inteles?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply
    • pai ala e uzzi. iar numele lui nu e valentin bosioc, si cu siguranta nu are mail de forma valy@valentinbosioc. Daca e confuzie, inseamna ca nu o duce mintea nici cat impinge soarecu o nuca :))

  1. Daca face misto e de kkt dar daca vorbeste serios, mi se pare interesant! Are nevoie de un psiholog si se pare ca tu esti calea……(atentie! psiholog nu psihiatru – ca sa nu ofensam pe nimeni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Istoria bancnotelor romanesti in imagini

Cate-un pic, pic, pic…pana n-o mai ramanea nimic…