in ,

Antrenament shotokan

Dupa cum probabil ai observat, in ultima vreme sunt foarte ocupat si am tot mai rar timp sa scriu pe blog, sa iti aduc informatie buna si de calitate, antrenamente sau sfaturi. Dar asta nu inseamna ca nu mai scrie nimeni aici. Atunci cand am eu timp, vin cu articole din nisa mea, cand nu am timp, imi tine locul fratemiu’.

shotokan

Acestea fiind spuse, iti las mai jos o prezentare a unui antrenament cu baze in artele martiale.

  • Ex 1 : 20 de genuflexuni cu tehnica de picior frontal (mae geri)

mae geri

  • Ex 2 : 20 de tehnici frontale de brat executate alternativ (cu o gantera de 1 kg in fiecare mana) din pozitia kiba dachi (pozitia calaretului pe sa), spatele este drept.

kiba dachi

  • Ex 3 : 20 de genuflecsiuni cu tehnici de picior laterale (yoke geri kekomi)

ioky

  • Ex 4 : 20 de tehnici combinate de picior si brat (cu o gantera de 1 kg in mana) – din pozitia de la ex. 2 se executa tehinca de picior – mae geri – (vezi ex. 1- fara genuflexiune), se revine in pozitia initiala, apoi o tehnica de brat cu gantera de 1 kg (vezi ex 2). O repetare este atunci cand se executa 1 tehnica de picior, apoi 1 de brat.

mae geri

kiba dachi

 

  • Ex 5 : 20 de genuflecsiuni cu tehnici combinate de picior – 1 tehnica ca la e. 1 apoi imediat, fara a pune piciorul jos 1 tehnica ca la ex 3.

mae geri

ioky

 

Pauza intre exercitii de 30 de secunde. Repetati circuitul de 3 – 5 ori. Gantera folosita la tehnicile de brat poate fi si mai grea in functie de pregatirea fizica a fiecaruia. 

Toate bune, spor(t) in toate!

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Handball Intervals Workout

PROVOCARE!