in

Antrenor colaborator: 168 Sport Station

De mic am fost invatat ca daca vrei ceva cu adevarat, poti obtine doar prin munca…prin multa munca! Asa ca intotdeauna am tras pentru ce mi-am dorit, uneori chiar mai mult decat altii, pentru acelasi lucru…

Ma stiti ca imi place sa ma implic in tot ce inseamna wellness si ca, desi muncesc foarte mult, desi nu mai am timp de mine si familia mea, imi place ce fac! Imi place sa fiu antrenor personal, imi place sa cred ca sunt un antrenor personal bun… Nu o spun eu, o spun cei care au lucrat cu mine si cei care au avut intotdeauna rezultatele dorite. Imi place sa ma implic.

Nu de putine ori, atunci cand am fost contactat de oameni care isi doreau sa lucreze cu mine in sala si cand le-am expus variantele, s-au intristat putin, deoarece Pure Jatomi (locul unde activez in principal ca antrenor personal) era destul de departe de ei…

Ce-i drept, este departe si de mine, am ceva de mers din Berceni/Piata Sudului pana in Afi. Cu toate astea, nu m-am plans si mi-am vazut de treaba. Ceea ce fac si acum :).

Pe de alta parte, pentru a veni in intampinarea celor care isi doresc sa lucreze cu mine, dar li se pare mult prea departe Pure, am reusit sa ajung la un acord cu cei de la 168 Sport Station. Astfel, incepand de azi sunt antrenor personal – colaborator in 168 Sport Station.

Ce inseamna asta? Inseamna ca momentan nu ma gasesti permanent in 168 Sport Station, dar ca daca stai in zona Berceni/Piata Sudului/Calea Vacaresti/Tineretului/Mihai Bravu/Asmita Gardens putem lucra impreuna acolo.

168 sport station

Ce gasesti in 168 Sport Station:
– zona de fitness
– zona de aerobic
– zona de spa (toate tipurile de sauna, piscina, jacuzzi, paturi de relaxare termince, masaj, cold shower, generator de gheata, sauna cu infrarosu etc)
– zona de spinning

Deci sa concluzionam, sa face o recapitulare…daca vrei sa ma ai ca antrenor personal, ai urmatoarele optiuni:

– in Pure Jatomi Fitness din Afi Palace Cotroceni
– in 168 Sport Station
– la domiciliu
online

Pentru detalii,preturi si programari, CONTACTEAZA-MA!

banner valentinbosioc 300x300PNG

Ti-am oferit toate variantele posibile pentru a te apuca de treaba! Nu ai nicio scuza! In plus, din punct de vedere material, din punct de vedere al costului, sunt inca sub nivelul pietei ;). Investeste in tine, investeste in imaginea ta, dar mai ales investeste in sanatatea ta!

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Romanul NU face sport!

Chris Pfeiffer, Vali Porcisteanu, Manu Mihalache si alte nume sonore la BWA 2013