in

Averea din pat…

Dupa ce o noapte intreaga nu am dormit ca m-am luptat cu codarea temei (la care mai am mici retusuri de facut) si dupa ce am dormit doar 3 ore 8-|, m-am pus pe facut curat.

Stau in chirie si dupa cum probabil multi dintre voi stiu asta (la chiriasi ma refer) sunt unele locuri neexploatate in apartamente. Un dulap nedeschis, un pat nedesfacut (din ala cu lada interioara), un sac cu haine aruncat intr-un colt, mai niste prezervative expirate prin laditele noptierei… si tot felul de chestii din astea. Hai nu spuneti ca nu vi s-a intamplat si voua, cu siguranta mintiti daca spuneti ca ati gasit tot apartamentul eliberat de ramasitele proprietarilor sau ale fostilor chiriasi…

Ei bine eu mi-am propus ca in sfarsit sa scap de ce aveam prin lazile patului matrimonial si prin alte cotloane. Si de obosit ce eram a dat sfanta curatenie in mine, am pus mana pe aspirator, mi-am facut curaj sa deschid lazile patului si sa vezi ce am gasit:
– o multime de haine vechi/carpe (n-are sens sa detaliez).
– o gramada de carti pe care cel mai probabil le voi dona celor de la Lecturi Urbane – dupa ce ne delectam cu ele eu si micuta mea moldoveanca.
– o gramada de cursuri, seminarii, carti si caiete de la fostii chiriasi de cand erau ei studenti.
– chitante, pungi si alte hartii – neesential.

Plus doua “pachete” destul de valoroase:

 • Steaua – Performanta si prestigiu (o carte din 1988 scrisa de Cristian Topescu si Octavian Vintila) + 3 fanioane de la meciurile Stelei din Cupa Campionilor Europeni – Eu sunt polist pentru mine nu au valoare asa mare, dar sunt convins ca stelistii adevarati stiu despre ce vorbesc (le poti vedea in poza de la inceputul articolului).
 • Pictorial Chicago – Souvenir book of views (un book din 1930 cu 96 de pagini alb-negru ce contin ilustratii superbe din Chicago-ul anilor 30 – e un pachet dragut facut si impachetat – care sunt convins ca pentru fotografi are o valoare deosebita poate si costa ceva (unde pot sa ma interesez?) (se vede o parte din el in poza de la inceputul articolului).
 • Deci?

  Written by Valentin Bosioc

  Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

  One Comment

  Leave a Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Iar mi-am facut de lucru

  Cum merge?