in

BlogINK la 1 an

Tocmai mi-a venit în inbox o invitație: BlogINK.ro a împlinit un anișor de viață și se lasă cu party. Ce repede a crescut! Parcă ieri mă întâlneam cu băieții și puneam pe foaie planurile, apoi încet încetișor lucrurile au început să se așeze… Eu din păcate nu am mai avut timp să mă ocup, așa că am preferat să rămân pe tușă și bine am făcut!

blog-party-ink

Pentru că Papen a crezut cu adevărat în proiect, pentru că băieții au muncit mult, BlogINK.ro a crescut repejor și a crescut chiar frumos. Astfel, sâmbătă 13 iulie, băieții vă așteaptă la party!

Timpul a trecut și iată că am ajuns deja la primul an de viață. În acest an am avut o mulțime de realizări, la care nu ne așteptam, totul s-a mișcat foarte repede, ceea ce ne-a adus o mulțime de provocări. Am vorbit despre tatuaje cu sute de oameni, am interacționat cu cei interesați de această artă. A sosit timpul să celebrăm acest an plin de informații despre tatuaje.
Cu această ocazie, avem plăcerea de a te invita, sâmbătă, 13 iulie, începând cu orele 19, în locația La Copac, pentru a sărbători împreună primul an de blogink.ro. Prima bere va fi din partea casei și este oferită de Silva, vom avea o tombolă cu premii din colecția Canyon Tattoo, iar cei de la Old Bastards Tattoo ne oferă un piercing gratuit.
Vom vorbi despre tatuaje, despre ce am făcut până acum, planuri de viitor, idei de colaborări, toate în strânsă legătură cu o muzică bună și o băutură rece.

Așadar, petrecere frumoasă tatuaților! La mai multe (tatuaje), la mai mare!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre alimentație în Click! Sănătate

Wellness Show 2013 – ValentinBosioc.com – partener media