in ,

Bucharest International Half Marathon 2012

Azi, 3 iunie 2012 s-a desfasurat prima editie Bucharest International Half Marathon. A fost o editie reusita, au participat aproximativ 1000 de oameni (3500 conform unor stiriste, care cred ca au numarat dublu sau au numarat si spectatorii). Traseu misto, caldura mare! Organizarea a fost impecabila, mi-a placut fiecare detaliu pus la punct.

Pe aproape 11 km am scos 58 minute si cateva secunde. Nu m-am fortat prea tare, nu am dat chiar totul din mine, simt ca puteam mai bine. Dar a fost bine si asa. Am facut echipa cu fratele meu mai tatuat Papen, care a facut o figura mai mult decat frumoasa. A reusit sa scoata pe tura lui 1 ora si 8 minute, in conditiile in care nu mai alergase niciodata 10 km. Bravos!

Daca voi gasi timp sa ma antrenez pana in toamna la Bucharest International Marathon, sunt convins ca voi scoate un timp excelent :). Intre noi fie vorba, cartea “Nascuti pentru a alerga” e buna. M-a ajutat ;).

Am vazut cu ocazia asta si eu live hidosenia de statuie cu lupoaica si Traian. Alergatorii mareau viteza in dreptul ei :)).

Am adaugat la colectie inca o medalie de finiser.

Cum am zis, mi-a placut cum a fost aranjat totul. Un singur lucru nu mi-a suras foarte tare. Cursa copiilor a fost sponsorizata de Mec… Dar decat deloc… Bine ca macar ei s-au bagat si au oferit niste premii dragute, de care copiii s-au bucurat.

Va las mai jos cu cateva poze, majoritatea facute de Make, unele facute cu telefonul meu.

Mi-a placut, mai vreau!

P.S. M-am bronzat pe chelie (iar) si am indreptat cateva blitzuri spre mine cand mi-am dat tricoul jos :)).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

7 Comments

Leave a Reply
  1. Bravo bro`…ma bag si eu numai sa ajung o data in Bucuresti… si ma bag si la ala din toamna daca e….si la anu ma bag sigur …ne pregatim impreuna si scoatem timpi foarte buni ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Repere anatomice in fitness

Nutritia in fitness