in

Bucuresti la juma’ de an

Da … au trecut 6 luni si 2 saptamani de cand sunt in “Big Apple” de Romania. Pot sa spun ca am reusit sa ma integrez bine in ceea ce inseamna mizeria, nebunia, galagia, inghesuiala dar si frumusetea capitalei Romaniei.

De cand sunt in echipa Monden.Info viata mea s-a schimbat si fie ca ma credeti, fie ca nu ma credeti, s-a schimbat in bine. Odata cu jobul de aici a venit si mutarea in Bucuresti, un oras pe care inainte nu il suportam, dar acum am reusit sa ne suportam unul pe altul (eu si orasul :D ).

Sunt de la inceputul lui august 2009 aici si de atunci lucrurile au inceput sa mearga tot mai bine pentru mine atat din punct de vedere profesional cat si personal. Pe langa minunatul job pe care il posed (si unde cred eu, reusesc sa fac treaba sa fie treabă , ca sa fie bine ca sa nu fie rau cum s’zic… si observ ca si altii spun ca ma descurc bine :D ….) unde m-am integrat bine, am reusit sa cunosc multa lume din online si din showbizz-ul romanesc (asa cum e el slab sau nu).

In cele 6 luni de “mitic” mi-am facut cunostiinte noi, prieteni noi, am cunoscut oameni din industria muzicala, am cunoscut multi artisti si sunt convins ca asta nu e tot …nimic nu se va opri aici.

Lucrurile incep sa se miste bine pentru mine si asta nu poa’ decat sa ma bucure. Evident ca nu mi-am uitat prietenii vechi (nu as avea cum), fostii colegi de facultate, partyurile din studentie din luna ianuarie (al drecu’ toti eram nascuti in ianurie :)) ), oamenii din sala din Timisoara (tot va vizitez eu o data stricaciunilor, sa moara depravatii de ciuda :)) )… cert este ca viata mea este acum aici la Bucuresti… ce va fi in viitor nu se stie, mergem inainte si incercam sa facem totul cat mai bine si frumos atat din punct de vedere profesional (chiar daca la origini sunt inginer) cat si personal. Multe am invatat, multe mai avem de invatat ;).

This is the life!

Sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rapide de vineri

3 de vis, 3 unde sper sa ajung candva