in

Cabral, Erika si alte variante

Poate va intrebati ce e cu titlul?

Poate credeti ca eu acum caut trafic, si bagare de seama. Departe de mine gandul asta. Daca va aduceti aminte, Cabral (da ala negru si mare de la trustul pro) s-a implicat trup si suflet intr-o serie de evenimente organizate cu un scop caritabil, si anume acela de a incerca sa se faca un bine unei fetite bolnave. A reusit, nu a reusit,  ce mai conteaza? Conteaza gestul in primul rand.

Eu vreau sa spun ca incepe sa imi placa tot mai mult de omul asta. Are inima mai mare decat el :>.  Este vedeta, este cineva, are si blog, si incearca sa ajute cat mai mult.

Dupa cazul Erikai de care am vorbit si de care am zis mai sus, iata ce gasesc la el pe blog azi:

De cand ma stiu am realizat un lucru: ai variante infinite de a face si bine, dar si rau. Alegerea este a ta, intotdeauna.

Si sunt momente cand pentru a-ti salva fundul trebuie sa faci lucruri care, puse intr-o anumita lumina, pot parea rele. Deci, hai sa spunem ca am avea o justificare…

Dar sunt momente cand poti face bine altuia fara sa-ti dauneze cu mai nimic. Si eu iti dau acum niste variante, daca alegi sa faci binele respectiv este alegerea ta. Nu vei primi nici medalii, nu te va aplauda nimeni, nu vei auzi urale cand vei merge pe strada. Vei fi tot tu, doar ca putin mai multumit de ce-ai facut…

1. Laurentiu este bolnav de cancer si i s-a spus ca mai are 2 luni de trait. Are doi copii pe care nu vrea sa-i lase singuri. Are de strans inca vreo 30.000 de euro.

2. Raluca. Ea a suferit un accident de circulatie si dupa cateva interventii chirurgicale efectuate in Romania are nevoie de tratament in tari unde sistemul este in stare sa te si insanatoseasca, nu sa… mai bine sa nu incep acum ca nu ma mai opresc. Mai multe informatii pe blogul deschis de sora ei.

3. Alexandra. Ea a fost diagnisticata cu o tumoare cerebrala si cele doua operatii i-au adus o paralizie generala pe partea dreapta a corpului. Sansa ei este sa urmeze un tratament in Turcia, tratament ce costa 20.000 euro. Colega si prietena ei de facultate asteapta un mail la ileana[at]brancoveanu[punct]gmail[punct]com, asta daca vrei s-o ajuti.

4. Laura. Are 32 de ani si doi copii acasa. Problema ei se numeste neurinom acustic. Dupa o operatie de 20 de ore, operatie incheiata cu succes, a inceput recuperarea. Insa si aceasta etapa este mare consumatoare de bani… pe care nu-i are. Daca vrei sa afli mai multe si daca vrei sa ajuti, poti citi mai multe pe blogul verisoarei sale, aici.

5. Elena. Are 19 ani si a avut sansa, dupa ce i-a fost depistata o tumoare la cap, sa se opereze in Franta. Si a fost operata nu o data, asa cum se estima, ci de 3 ori. In timp ce ea era operata, tatalui ei i s-a amputat un picior fiind in pericol sa-i fie amputat si al doilea. Ea, dupa cele 3 operatii din Franta… a ramas fara bani, neputand sa se intoarca acasa. Uite.

De multe ori m-am intrebat care este, pana la urma, utilitatea unui blog. Inafara de comunicare, da, inafara de combaterea unei idei, inafara de tam-tam si scandal… care este totusi ideea definitorie care ar trebui sa transpire? Incercarea de a schimba, macar cu putin, lumea… poate?

Ca poti sa ai trafic, poti sa ai cititori, poti sa ai comentarii… si chiar daca le ai pe toate, norocosule, ce-ai rezolvat? Te-ai scos de ceva bani, te-ai umplut de ceva faima, de ceva invidii si poate premii. Asa… si?

Cred ca ar fi un mare pas inainte daca fiecare blogger mare (da, stiu, discutabil termenul) ar lua in primire un om cu probleme si ar promova cazul intru rezolvare…

Asadar, daca imi trimiti un mail in care sa-mi explici problemele prietenului / colegului / amicului tau pana la ora 23:00 a zilei de azi o sa-l public in cadrul articolului acesta. Astept.

Deci haideti sa incercam sa facem un bine, fiecare cum si cu ce poate.
FELICITARI CABRAL PENTRU INITIATIVA! MARE OM AI FOST, MARE OM ESTI, MARE OM VEI FI.
P.S. Va abtineti de la comentarii deplasate ca nu vor fi aprobate, sau vor fi sterse, CAPISCI?!


Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Pentru putin maestre, ai castigat respectul meu de mult. (nu ca ar fi esential), dar faci ceva, si faci bine ;)
    Spre deosebire de altii, cel putin incerci. Si asta e LUCRU MARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Twitter

Aktivist Group – On fait ce qu'on peut