in , , ,

Calea spre un abdomen perfect – 2013 – editie revizuita si imbunatatita

In aprilie 2012 am lansat cartea “Calea spre un abdomen perfect“. Initial am lansat-o ca o joaca, a fost prima mea isprava de acest fel. Intre timp eu m-am mai perfectionat, am invatat lucruri noi si am considera ca merita sa ii fac si un update acestui material, pentru ca vrea sa impart cu voi ce am mai bun.

coperta carte noua

Asa ca daca tot se apropie ziua mea, m-am gandit sa imi/va fac un cadou. Am imbunatatit considerabil informatia din carte, astfel incat de la cele 96 de pagini initiale a ajuns la 223. Astfel, avem 127 de pagini in plus, informatie noua si de actualitate. Cum mi se pare si normal, pretul s-a modificat si el, dar nu asa considerabil ca si numarul de pagini. De la 25 de lei, a sarit la doar 30. Deci avem 127 de pagini in plus cu doar 5 lei. Consider ca merita, nu?

Cartea a avut un feedback pozitiv, cei care si-au achizitionat materialul nu au regretat. Eu nu dau cu forta nimanui, cine vrea, stie unde sa ma gaseasca.

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alimentatie sanatoasa – diete

Ne antrenam in stil PURE