in

Ce îi excită pe bărbați

Ce-i excită, de fapt, pe bărbați? Iată câteva lucruri la care nu te-ai fi gândit!

Bărbații sunt ușor de stârnit atunci când vine vorba despre sex. Reprezentantele sexului frumos au dorit dintotdeauna să știe ce-i incită și excită pe bărbați. Fie că vrei să-l înnebunești pe băiatul chipeș de la sala de fitness pe care o frecventezi sau vrei să reaprinzi pasiunea în cuplu, trebuie să știi că n-ai nevoie de pregătiri speciale.

Poate ai citit tratate întregi scrise de sexologi și ești la curent cu toate noutățile în materie de sex, însă cu siguranță nu te-ai gândit că e nevoie de atât de puțin că să-i dai pe spate.

Masculii se excită prin stimuli vizuali şi au nevoie, în principiu, de puterea imaginii ca să fie satisfăcuți. Potrivit fanilor revistei americane Men’s Health, lenjeria intimă este de domeniul trecutului. Acum naturalețea și simplitatea sunt la putere. Lobii urechilor, tatuajele și fetele care citesc, se regăsesc printre preferințele respondenților sondajului.

Iată câteva răspunsuri surprinzătoare, sincere și la obiect aflate chiar de la ei:

1. “Mă excită femeile îmbrăcate doar într-un tricou larg, fără sutien și bikini.”

2. “Rochiile de plajă mă înnebunesc! Sunt sexy, dar în același timp conservatoare.”

3. “Femeile atletice sunt cele mai tari! Îmi place la nebunie să urmăresc o fată care face jogging sau lucrează la sală.”

4. “Ador femeile care joacă tenis! Cel mai probabil mă excită sunetele pe care le scot.”

5. “Mirosul partenerei mele mă face să mă urc pe pereți de plăcere. Are un iz specific ce mă face s-o doresc din ce în ce mai mult.”

6. “Îmi place cel mai mult de iubita mea când este fierbinte și transpirată.”

7. “Pe mine mă excită femeile cu părul lung.”

8. Unul dintre respondenți este foarte practic și admite că îl atrag femeile naturale care fac treburi gospodărești. “Prefer fetele fără machiaj care practică grădinăritul, tund gazonul, meștereasc la mașină sau chiar vopsesc casa, etc.”

9. “Consider că fetele cu ochelari sunt speciale.”

10. “Mă înnebunea strănutul unei foste iubite, avea așa ceva grațios.”

Cu toate că unele dintre destăinuiri sunt puțin stranii, e bine să aflăm că bărbații adoră femeile care citesc, sunt active și practică diferite sporturi. Știm deja și ce mușchi iubesc femeile la un bărbat, tot conform unor studii și sondaje.

Pe tine ce te excită?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Lecție de marketing – promo – social media

Aromaterapia