in

“Cea mai mare oră de sport” la a treia ediție

Campania pro-sănătate “Mișcarea face bine” derulată de Dolce Sport, postul TV al Romtelecom, vă prezintă și anul acesta “Cea mai mare oră de sport”, eveniment organizat împreună cu Smartatletic și Getfit.

afis miscarea face bine_web

Serbăm a treia ediție cu 3 zile dedicate sportului, sănătății și mișcării în aer liber. Asadar, sâmbătă, 6 iulie, între orele 9.00-15.00 ne vedem în Parcul Herăstrău din București, intrarea Charles de Gaulle, cu sesiuni de Functional Training, Kangoo Jumps, Zumba, Bokwa, Boot Camp, Khai Bo, Real Ryder (cycling), Rebound. Cei mai puternici se vor întrece în pauza de prânz într-un concurs spectaculos de Boot Camp (antrenamente de tip militar).

Pentru copii sunt prezente trei trupe de dans (Dance Planet și Oana Ioniță Trupa Sobis și echipa Millenium Art din Giurgiu) care îi vor încanta și antrena la mișcare pe cei prezenți în parc. Pentru că este necesar ca toți participanții să fie în formă maximă, hidratarea va fi asigurată gratuit de Aqua Carpatica.

Cum pe timpul verii cei mai mulți dintre noi dau câte o fuga în weekend pe litoral, și “Cea mai mare oră de sport” își va deschide porțile la Mamaia vineri 26 iulie și sâmbătă, 27 iulie.

Așadar, sunteți așteptați la cel mai mare eveniment de acest tip organizat în țară, cu surprize și invitați internaționali, peste 20 de clase de sport unde puteți face mișcare alături de noi.

Toți participanții câștigă voie bună, sănătate, relaxare, distracție. Dar putem arde și câteva calorii! Cum te antrenezi pe căldură, vezi aici.

Cum a fost anul trecut, poți citi aici.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    fructe și legume sezoniere

    Consumă fructe și legume de sezon!

    Despre alimentație în Click! Sănătate