in

Cinci sfaturi rapide pentru o slăbire sănătoasă

Despre slăbit am vorbit mereu și voi vorbi în continuare. E plin internetul de diete minune, de pastile și de metode rapide de slăbit, fără efort.

weightloss-scale

NU EXISTĂ SLĂBIT FĂRĂ EFORT! NU EXISTĂ DIETA MINUNE, LA FEL CUM NU EXISTĂ EXERCIȚIUL FANTASTIC. AM SPUS ȘI REPET: ALIMENTAȚIA ȘI ANTRENAMENTUL MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ!!! Mai multe despre poți afla și din cartea “Calea spre un abdomen perfect

În acest articol îți voi oferi 5 sfaturi de bun simț, care te vor ajuta să slăbești sănătos.

1. Păstrează un jurnal al alimentației. Nu sunt adeptul dietelor stricte, îmi place echilibrul, dar îmi place și disciplina. Dacă vrei să te asiguri că ai o alimentație echilibrată, îți recomand să păstrezi un jurnal. Nu vorbesc aici despre cântărirea alimentelor și măsurarea porților (deși în anumite cazuri sunt recomandate), ci vorbesc despre păstrarea echilibrului atunci când vine vorba de numărul de calorii luat la o masă…

2. Ferește-te de produsele mici în volum, dar mari în calorii… Probabil că zici că dacă vei mânca o bombă calorică vei scăpa de următoarele mese…Adevărul este că e una din cele mai mari greșeli pe care le poți face. De obicei te alegi doar cu caloriile, foamea cerându-și dreptul doar câteva ore mai tarziu. Păstrează o dietă echilibrată și nu vei avea probleme.

3. Bea multă apă și nu te înfometa. Despre apă am tot spus de ce trebuie băută. Despre înfometare am vorbit aici, îți recomand să (re)citești.

4. Antrenează-te cu cap. Antrenamentul este la fel de important ca și alimentația. Dacă nu ai un antrenament personalizat în funcție de nevoile tale, încearcă măcar să te miști regulat…

5. Trăiește cu pasiune fiecare clipă, nu fă excese, dar nici nu te abține prea mult.

sursa foto

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povestea Laurei, episod pilot

Trei metode de a mânca mai sănătos