in

CNA e doar pentru piesele in romana?

Sunt multe cu si despre CNA, stim ca oricum ei isi fac legea pe bunul plac, dar ma arde o CURiozitate. De ce sunt aprobate la radio mizerii de piese, care oricum suna ca tot cacatul, dar au si versuri gen suge-o, atinge-o, mangaie-o, ce pula mea, ce dracu sau altele … desigur in engleza.

Sa explic. In sala in care activez, merge radioul pe Dance Fm. Deci o sa ma “leg” doar de acest post ca e cam singurul pe care il “ascult”. Aveam o perioada cand chiar ascultam radio si atunci o faceam cu Kiss Fm. Dar de cand suntem invadati numai de piese pe acelasi calapod am cam renuntat sa mai ascult radio in general.

Asa… Si cum ziceam, in sala merge Dance Fm, unde de cateva zile aud aceleasi melodii, doua dintre ele mi-au ramas capsate pe creier. Le las mai jos, dati un play si apoi spuneti-mi ce parere aveti despre aceasta muzica…

Si poate imi zice cineva de ce nu se sesizeaza CNA-ul in general la “injuraturile” in engleza? Sau ei ne cred niste retardati care nu inteleg engleza si iau traducerile de la TV de bune?foto de aici.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

7 Comments

Leave a Reply
  1. E simplu. Din moment ce in subtitrari/filme TV cuvintele “grele” sunt traduse aiurea, gen “motherf*cker” – “nenorocitule”, domnii de la institutia-n cauza cred ca atunci cand auzim astfel de cuvinte in piese/radio automat traducem corespunzator. Clar, nu?… :)

  2. Cred ca problema vine din incapacitatea CNA de a depista tot ceea ce este de cenzurat incercand sa nu dea nastere unui razboi pe care l-ar pierde cu usurinta. Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca am invata artistii sa foloseasca cateva injuraturi intr-unul din cele peste 1200 de dialecte din India. Cred ca CNA-ul si-a propus doar sa nu se sara calul numai ca respectivul cal are dimensiuni diferite in functie de calaret. Nu pot sa uit aventurile pe care le-am avut la Atomic cu piesele Parazitii de acum 12 ani. Atunci era o adevarata vendeta impotriva acestei trupe si nu-ti ascund faptul ca alte posturi TV s-au speriat atat de tare incat au refuzat sa mai difuzeze piesele acestor artisti. La vremea respectiva am mers pe sarma, dar am reusit sa mai pacalim sistemul de cateva ori incercand sa protejam cat mai mult actul artistic. Oricum primeam somatii la fiecare videoclip Parazitii, uneori pe motive imbecile care starneau hohote de ras intre colegii mei de atunci. So…inca mai putem fredona ascultand pe radio in prime-time “move yo’ Punani, go make yourself some money”:) iar sistemul nu o sa sara pe noi :)Las-o asa:)

  3. las’ ca sriu la tine Vali:). Da-mi subiecte si cand am ceva de spus voi interveni cu un comment cat pot eu de obiectiv.

    • :)). Eu zic sa nu astepti sa iti dau subiecte, da-mi un mail ori de cate ori ai ceva de spus/defulat indiferent de subiesct si il facem articol, ca le zici prea bine ca sa astepti sa iti dau eu subiect si ca sa lasi doar un comentariu :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online si-n casa noua!

Iar despre Chinezu…