in

Concurs! Cea mai tare față…

Stateam eu azi si ma plictiseam si ma jucam cu telefonul, faceam poze aiurea. Una din ele o veti vedea mai jos. Si uitand-ma eu la ea m-am gandit ca seamana oarecum cu o fata de om dezorientat. Pe urma m-am gandit si mai bine si am zis ca ar fi misto sa ne mai si distram din cand in cand.

Astfel ca am pus-o de un concurs cu sau fara premii (adica am mai mult sau mai putin de oferit, in functie de cati participanti vor fi voi anunta si premiile – scopul principal e sa ne distram). Ce trebuie sa faci?

Sa descarci poza originala, sa o modifici in asa fel incat sa semene cu o fata de om, animal sau extraterestru, dar sa pastrezi ca ochii tatele si eventual ca gura buricul :)). Dupa ce ai rezultatul final, urci poza pe wallul paginii mele de facebook. Castigatorii/castigatoarele vor castiga recunostinta mea maxima, daca au blog un link in blogroll, poate un x-0 pe patratelele abdomenului meu, poate un sah, evident cu promisiunea ca va las sa castigati, poate un sex de calitate pentru fete :> (tratam noi cu moldoveanca mea sa nu se supere) + alte premii mai serioase la care o sa ma gandesc.

Mai jos puteti vedea poza originala si joaca mea in paint. Sunt convins ca veti reusi sa faceti ceva mult mai tare si cel mai convins sunt ca ne vom distra.

Poza originala:

Poza modificata:

Link pentru poza originala la calitate mare: CLICK AICI.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
    • Eu nu cred. Eu cred ca e doar fun si caterinca. Tu de ce crezi ca e stupid? Ai observat ca ti-am aprobat comentariul, insa frumos ar fi sa iti si argumentezi afirmatia ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gand de duca

RE: 5 aspecte irezistibile la un barbat | Roxana Precu