in

Conventia Internationala de Fitness (3) 2013 la final

Conventia Internationala de Fitness, mai exact editia cu numarul 3, a ajuns la final! Cu siguranta va fi plin de articole pe majoritatea canalelor de promovare. Cert e ca lumea fitnessului comercial s-a simtit excelent in acest weekend.

Troy Dureh @ Conventia Internationala de Fitness

Atat ieri, cat si azi, centrul wellnessului din Romania s-a mutat la Hotel Marriott din capitala. Au fost clase, expozitii si seminarii, cu prezentatori nationali si internationali. Eu am stat azi de vorba cu Troy Dureh, care a reusit sa ma tina la 2 clase consecutive la el, in conditiile in care eu nu prea eram un mare fan al Group Fitness-ului in general. Omul face treaba asta de 19 ani, a tinut prima clasa la 17 ani, acum are putin peste 35 ani :D.

Emana o energie senzationala, are muzica excelenta si mai ales… face RAP la clasele lui si te pune sa numeri, sa urli, sa canti… Va spun, e mult prea tare! Si unde mai pui ca e din UK, locul de care am ramas profund indragostit inca de pe vremea cand locuiam acolo…

Toate clasele au fost foarte tari, targetate pentru orice ramura a fitnessului comercial, a wellnesului. Mi-a placut ca s-a vorbit engleza si mai ales, mi-a placut ca limba oficiala a fost miscarea si muzica!

Nu are rost sa insist pe detalii, voi incerca sa fac un update la articol cu linkuri spre materiale foto/video si pot sa spun doar atat: ma bucur ca am facut parte din acest eveniment. Conventia Internationala de Fitness 2013 (editia cu numarul 3) a fost o reusita. Sunt convins ca de la an la an va creste tot mai mult si acest gen de miscari vor prinde tot mai tare!

Va las la final cu un scurt filmulet si cu cateva poze, plus linkuri spre materiale foto/video, in masura in care apar.

UPDATE: Linkurile de care ziceam

HunkBody.ro
grupul Fitness Scandinavia pe Facebook
Dumitra.net
BootCamp Romania

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti membru Pure? Am ceva pentru tine!

HipHop, DNB & Fight Fitness = Troy Dureh