in

Cristian Gog demascat la Romanii au Talent

SOC, GROAZA! Cristian Gog de la Romanii au Talent a fost demascat! IATA AICI cum a facut trucul cu moneda, VIDEO AICI – trucul cu cartile, VEZI AICI cum a facut trucul cu fluturasii din stomac…

Romanii sufera de teoria demascarii :)). La aproape o saptamana de la prestatia lui Cristian Gog de la Romanii au Talent, au aparut o multime de articole demonstrative care ne arata noua cum a facut Cristian trucul X sau trucul Y.

Brusc Romania s-a transformat intr-o tara de mentalisti si iluzionisti si magicieni :)). Hai sa fim seriosi ma…mai crede cineva in Mos Craciun sau Iepurasul de Paste?

Numarul unui mentalist/iluzionist/magician e clar ca poate fi demonstrat. Ideea e sa fie executat bine si sa surprinda placut cat mai multi oameni. El a surprins o tara intreaga.

Degeaba va treziti voi bloggeri A-Z Listeri, iluzionisti, mentalisti si oameni destepti sa demonstrati numerele lui si sa aratati greselile lui. Daca sunteti asa de buni, de ce nu v-ati prezentat voi pe scena aia? Oh wait…

P.S. L-am sustinut pe om inca de la inceput si il sustin in continuare. Frumos ar fi sa ia finala sa va inchida demonstratiile tuturor :-)

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xq9qd6_r-a-t-20-4-2012-partea-5_shortfilms[/dailymotion]

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply
  1. Romanii sunt in cautare de “Senzational” =))
    Chiar nu inteleg de ce, cineva ar incerca sa afle cum face acele trucuri. Prefer sa nu stiu si sa fiu uluit de fiecare data cand il vad.
    Cred ca are talentul necesar sa castige marea finala! (Asta daca romanii apreciaza talentul adevarat.)

    • Din pacate juriul nu cunoaste talentul adevarat… emisiunea nu are ca target talentul adevarat are ca si target talentul de a face show… atat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Motivonti te provoaca la miscare!

O surpriza cu adrenalina (concurs)