in

Crowdfunding

Bun… După cum deja probabil știți, îmi place să ajut oamenii atât cât timpul îmi permite, atât cât pot. Mă implic în tot felul de proiecte și acțiuni voluntare. Ajut pe toată lumea și pe pagina de facebook și aici și unde pot.

Unii dintre voi știu că mă chinui de ceva vreme să pun ban pe ban pentru a deschide un mic studio fitness, unde să pot desfășura în ordine antrenamentele personale și cele de grup. Acolo ar avea loc toate antrenamentele FBI (FullBodyIgnition).

Numai că e o problemă… Nu prea merge treaba cu ban/ban, pentru că la un prim calcul, aș avea nevoie de cel puțin 13k euro ca să pot demara proiectul. E mult. E al naibii de mult, așa că am zis că merită să încerc o variantă de crowdfunding și am apelat la GoFundMe pentru că mi se pare cel mai la îndemână site de acest fel, chiar dacă e mai mult pentru străini.

Nu o să cerșesc, nu o sa fac spam, nu o să insist pe asta. Dacă se vor găsi binevoitori care să susțină treaba asta, e minunat. Dacă nu, mergem înainte, că treaba mi-o fac oricum, oriunde.

Așa că dacă tu crezi în proiectul meu, te rog lasă o mică donație. Dacă nu, măcar dă linkul mai departe, poate…poate…

Hai, mersi!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Five tips for a healthy spine!

Cu TukTuk-ul din România în Thailanda