in

Cum e cu blogrollu’ si cu link exchange, astea

Ma mira faptul ca inca mai exista oameni care plang pe anumite bloguri ca “vai nu ma mai tii in blogroll, vai in loc sa imi modifici linku’ l-ai sters de tot…dar iooi, dar vai, dar n’oh :(” si d’alea ..

Eu credeam ca asta cu “facem schimb de link?!” s-a terminat de foarte multa vreme, nu credeam ca mai exista cineva care sa ceara asa ceva…

La mine e simplu: am cateva bloguri pe care le urmaresc si la care sunt abonat (le citesc din reader), si mai am si cateva bloguri trecute in blogroll, care blogroll e oricum “ascuns” si unii nu il vad… blogurile de acolo sunt trecute pentru ca au avut un motiv bine determinat de a fi trecute acolo. Asta nu inseamna ca merg si plang sa ma treaca si ei pe mine, sau d’alea …

Atat am vrut sa spun. Cei curiosi pot face un rollover peste pagina “Sa ma prezint” … va aparea pagina “Citesc-Sustin” unde vor gasi bloagele despre care am vorbit.

Zapada placuta!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Exact. Eu am cativa trecuti in blogroll, dar pe majoritatea ii citesc din reader (catre 100) Nici eu nu inteleg oamenii care se plang si nici cei care te sterg (fie din blogroll fie din lista de followersi pe twitter) doar pentru ca tu nu ii urmaresti :-?? daca te-au pus in blogroll sau te urmaresc inseamna ca au un motiv :-??
    Oricum stai linistit Valy ca vor mai aparea d-astia cu link exchange. De-abia acum se dezvolta bloggingul, twitterul si facebookul in generatia hi5

    • Da nu m-am suparat deloc :). Daca eram suparat plangeam si eu ca nu m-ai trecut in lista R.R. desi ti-am fost model :))

      Am facut doar o constatare, trista ce-i drept :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hey, fatza de caine!

De Valentin ăl Sfânt, pentru voi fetelor