in

Cum se face iaurtul Danone

Anul trecut v-am prezentat un fel de “How it’s made romanesc” cu si despre Danone. Toata lumea a vazut cum se face iaurtul Danone.

Am prezentat atunci materiale foto/video si am demontat cateva mituri, nu mai intram in detalii.

danone

Daca insa, nu ai vazut cum se face iaurtul Danone si vrei sa vezi pe viu cum se face iaurtul Danone, sa participi activ, iata ce ti-am pregatit:

De aceasta data, Danone si BlogalInitiative au pus-o de o campanie-provocare mult mai mare si mai faina (din care fac parte si eu). Campania se adreseaza bloggerilor si este un intreg mecanism in urma caruia se pot castiga 3 Google Nexus, dar se poate si participa activ in campanie cu, hai sa le numim “excursii”.

Mai exact, daca esti blogger si esti interesat, iata despre ce e vorba:

Scrie pe blogul tău un fel de scrisoare de intenție în care să îți anunți că îți depui candidatura pentru una dintre următoarele poziții: fermier, transportator, controlor de calitate în una din echipele care vor merge să vadă #cumsefaceiaurtulDanone (cu link către danone.ro/drumullaptelui), conform planului de bătaie de mai jos.

La finalul campaniei, 9 bloggeri vor fi selecționați și vor fi împărțiți în 3 echipe, fiecare echipă având câte un fermier, transportator, controlor de calitate. Componența echipelor se va desemna prin tragere la sorți, ocazie cu care vor fi aleși și căpitanii de echipă, tot prin tragere la sorți. În „urna” căpitanilor de echipă sunt: Oltea Zambori, Ruxandra Predescu și Valentin Bosioc. Aceștia vor consilia și vor reprezenta echipa lor pe toată durata campaniei.

Odată echipele constituite, începe traseul #cumsefaceiaurtulDanone. Bloggerii fermieri vor merge la fermă să vadă cum se recoltează laptele, bloggerii transportatori vor calatori în cisternele cu care se aduce laptele la fabrica, bloggerii controlori de calitate vor merge în fabrică pentru a asista la procesul de fabricare a iaurtului și vor explica prin articole cititorilor experiența trăită.

La finalul traseului, toți cei 9 bloggeri vor participa la un eveniment la sediul Danone, unde căpitanii de echipa vor susține „cauza” echipei lor și vor încerca să convingă juriul format din Cristina Bazavan, Cristian Manafu și Florica & Zicu de la Tvdece.ro că echipa lor a fost cea mai bună.

Deci in perioada: 07 – 21 mai 2013 te poti inscrie in campanie cu sanse de a castiga un Google Nexus dar si de a participa activ la aceasta provocare, pe care eu o consider un joc misto ;).

Pe data de 24 mai 2013, juriul format din reprezentantții BlogalInitiative.ro si bloggerii jurati vor anunta rezultatele jurizarii, atat in ceea ce priveste castigatorii premiilor constand in Google Nexus, dar si cei 9 bloggeri care vor merge sa vada #cumsefaceiaurtulDanone, punctand respectarea briefului, creativitatea si implicarea in campanie si nivelul de social sharing.

Cu alte cuvinte va fi o campanie super fun ;). Si unde mai pui ca veti avea ocazia sa fiti condusi de mine in lupta :)). Am fost jucator inrait de Counter Strike, sa vezi strategie si nebuneala :)).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Asa DA | Asa NU

    10 mai – Ziua Mondiala a Lupusului