Cum te repui in formă

Sunt o persoană activă de foarte multe ori hiperactivă…

Trec printr-o perioadă extrem de ocupată și am un program încărcat și pe alocuri haotic. Am avut 3 săptămâni de pauză de la antrenamente…

Am decis că e cazul să mă apuc iar de antrenamente, însă de data asta am zis că trebuie să fiu și puțin susținut din punct de vedere al suplimentelor.

ADS

Așa că am apelat cu încredere la câteva produse de la MyProtein, pe care le recomand cu cea mai mare plăcere. Le-am testat și știu că sunt excelente!

Ca să mă repun în formă, mi-am pregătit un antrenament special și folosesc trei produse de la producătorul din UK. Vreau să ți le descriu în continuare, ca să poți apela și tu la ele dacă simți nevoia.

Alpha Men – un complex de vitamine și minerale de cea mai bună calitate! Te invit să arunci un ochi peste pagina produsului, să te convingi și de ce nu, să îți faci comandă.

Pulse V4 – cel mai puternic si bun produs pre-workout! Este extrem de safe și chiar are efect puternic de vascularizare și creștere a concentrației și atenției. Ca să te convingi citește toate detaliile pe pagina produsului și fă o comandă să îl testezi pe pielea ta. Nu vei regreta!

Impact Whey Isolate – cum îi spune și numele – izolat proteic din zer. Calitatea este net superioară oricărui produs testat de mine, este nedenaturat și fără aromă. Nu dă senzația aia nasoală de balonare și efectul este exceptțional. Citește toate informațiile produsului și încearcă-l pe pielea ta, să te convingi!

ADS

myprotein

Știi foarte bine că nu îmi place să recomand porcării. Așa că dacă vrei să te convingi, bagă-te la o comandă, vezi că au și extrem de multe reduceri. Prețul este (cu tot cu transport) la fel ca și la produsele din RO, dar calitatea e net superioară!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

ADS

Toate bune, spor(t) în toate!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *