Cursa infernala (2013) – Vehicle 19

La avanpremiera Cursa Infernala (2013) | Vehicle 19, am avut trimis special, pe fratemiu.

Ce a inteles el din film, ce i-a placut, ce nu i-a placut, vedeti mai jos.

cursa infernala - vehicle 19 poster

Un film bunicel, nu e ceea ce ma asteptam…dupa traducerea numelui speram sa fie o continuare a seriei “Speed”, dar nu a fost asa. Filmul se cheama “Vehicle 19“.

Un film care il are in rolul principal pe Paul Walker, intr-un rol care il prinde, cel de sofer de viteza :), asa cum ne-am obisnuit cu el din seria “Fast & Furios”. Ce m-a surprins este ca actiunea filmului se petrece in masina.

Povestea este una simpla, Paul Walker (in rolul lui Michael Woods) un fost puscarias care eliberat conditionat fuge in Africa de Sud pentru “a-si regla conturile” cu sotia lui, pentru a incerca sa se impace cu ea. Ajungand in Johannesburg, printr-o incurcatura la firma de inchiriat masini ajunge sa inchirieze o masina in care se afla Rachel Shabangu (Naima McLean) rapita de oamenii sefului politiei care este in paralel si seful unei retele de trafic de carne vie. Aceasta ajunge sa fie omorata iar acuzat pe nedrept este Michael, care incearca sa scape de politie pentru a duce la tirbunal marturia lasata de Rachel inainte de a muri pe telefonul lui mobil. Ajunge sa isi recapete reputatia, astfel fiind declarat erou.

Mi-a mai placut ca fazele de urmarie aduc un pic cu fazele din jocul “need for speed” in care incerci sa scapi de politie ascunzandu-te, sau daramand tot felul de obstacole de pe traseu, la fel ca si in joc cum mergi mai mult in cursa nebuna cu masina apar si masini ale politiei mai puternice un fel de “next level” :).

Un plus il are soundtrackul care mi-a placut mult.

Deci in concluzie nu este un film care m-a impresionat foarte mult dar este un film de vazut.

Multumim Oxyen PR pentru invitatie.

Trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *