in

Domnule antrenor de fitness…

Domnule culturist, antrenor de fitness si eventual detinator al unui spatiu online… Sa stii ca nu tu ai inventat acest sport si nu tu ai inventat descrierea exercitiilor corecte. Daca eu fac un clip video pe care timp de un minut explic cum se executa corect un exercitiu din sala, nu inseamna ca sunt un impostor si ca te-am plagiat.

La fel cum Pitagora nu acuza de plagiat orice profesor care incearca sa explice cum se rezolva anumite probleme matematice pe baza teoremei enuntate de el, la fel nici tu (un simplu culturist/antrenor de fitness/eventual un detinator al unui spatiu online) nu prea ai cum sa ma acuzi pe mine de plagiat si ca as fi impostor.

Sa stii ca nu tu ai inventat roata si nici eu nu am reinvantat-o. Diferenta intre noi este una calitativa si de notorietate ;). E absolut normal sa semene explicatiile, atata timp cat sunt corecte si “ca la carte”.

Asa ca termina cu prostiile si baga-ti mintile in cap! Nu suntem singurii din acest joc.
Sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cadoul lui fratemiu: concert Bon Jovi!

Exercitii pentru triceps: Impins din culcat cu priza ingusta