in

Eli de Timisoara s-a cam manelizat

eli

Eli nu mai e ce-a fost… am dat peste o piesa care e cam manelizata, dar versurile sunt ok, pt mine :p. (azi, acum… in momentul asta. Poate maine nu o sa mai inghit piesa :)) )

Deci sa ascultam: Eli Feat. George Hora si Mark – Nu o sa mai fie ce a fost

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

8 Comments

Leave a Reply
  1. bah pt tine orice vers e ok,, ca e cream ca e andreea balan ca e eli..cine spanac e eli asta sau mai bine zis cine a fost.. iti zic eu,, un nimeni asa ca nu mai suferii aici bah,, ca manelist a fost manelist ramane. hai pusi :))

  2. eh na….. nu va place nu mai ascultati ;) dupa parerea mea tipul e foarte OK :) dak nu va convine nu mai ascultati …. a muncit k sa ajunga unde este acum si nu cred k merita sa fie facut de kkt de nijte…..:-j bubuie prostia in voi fratilor :))
    app mai am o curiozitate :-? mai aveti multi k voi p acasa??

  3. Pentru cei care se “pricep” la muzica….nu va mai agitati k nu are rost.la Eli nu se pune problema de bit sau plagiere etc.versurile! nu stiu cine scrie versurile da ii face pe multi raperi…e prea tare

  4. bahh ciobanilor luamatsi de coaiee asta nui manea pfaai de capu vostru:)))))))cand o sa fiti ca si eli si restu din melodie putetsi sa comnentatsi:-j sunteti nistee:-j nu mai are rost sa zic pfaai de voii:))))))))!! respect eli!

  5. melodia e putin … dar el canta foarte bine si e un textier exceptional , si voi cei care comentati atata fara rost : Mai puneti mana pe dictionar , nici nu stiti sa vorbiti romana si il corectati pe el :)))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dan Balan + O TIPA EXTREM DE BUNA SI SEXY= Chica Bomb!

Parazitii – Noi Vrem Respect!