in

Esti blogger creativ? Poti castiga serios!

Despre tovarasu’ Chinezu am tot vorbit, am tot povestit si am tot zis ca imi place aproape tot ce incearca el sa faca prin online, mai ales pentru astia de isi spun bloggeri mici si medii :).

Cea mai tupeista incercare a lui este Blogal Initiative, o schema care seamana cu marile agentii de campanii pe bloguri, insa este altceva ;). Nu mai intru in detalii, cei interesati de asta pot afla mai multe direct de la sursa.

Ideea e ca astazi Chinezu si noua lui jucarie a lansat prima campanie. Client: BCR.

Pe scurt: BCR, Blogal Initiative, Revista Biz, Chinezu, premii mari, bloggeri creativi.

Pe (ceva) mai lung: BCR lanseaza un nou concept: CREDITUL DE REFINANTARE. Orice blogger care crede ca stie cum se promoveaza cel mai bine acest nou concept/produs si vrea sa se inscrie in concurs, trebuie sa trimita un e-mail la contact[at]blogalinitiative[dot]ro. Nu trebuie sa fii blogger mare, nu trebuie sa fii blogger cunoscut, nu trebuie decat sa ai un blog cat de cat activ si sa dai un e-mail la adresa de mai sus prin care sa spui ca vrei sa participi la campania-concurs.

Premiile sunt al dracu’ de consistente, mai ales pentru un blogger mic/mediu:
– Premiul 1: 1500 de euro
– Premiul 2: 2 iPad de 16 G
– Premiul 3: 8 smartphones HTC

Alte detalii, ca sa intelegeti mai bine:

Campania se desfasoara in perioada 6 iunie – 4 iulie. Fiecare blogger (poate participa oricine) care vrea sa participe la campanie va primi un brief despre produsul de refinantare al BCR si obiectivele pe care le urmarim cu aceasta campanie. Daca se decide sa participe, va trebui sa scrie pe blog parerea sa despre produsul BCR si despre modul in care crede ca acest produs ar putea fi promovat (urmarim si creativitatea participantilor). Criteriile dupa care se face punctarea participantilor sunt atat cantitative (numar de postari, de comentarii la postarile de pe blog, de mentionari pe twitter, de postari pe facebook etc.), dar si de ordin calitativ, in care urmarim creativitate bloggerului si cautam dovezi ale spiritului sau antreprenorial. Juriul este format dintr-un reprezentant al Blogal Initiative, un reprezentant al Revistei Biz, partener oficial al proiectului si un reprezentant al BCR.

Deci concluzie: ai blog, vrei sa castigi cu el? Trimiti e-mail la contact[at]blogalinitiative[dot]ro, spui ca vrei sa intri in campania-concurs, primesti e-mail cu detalii, respecti cerintele de acolo, promovezi puternic articolul pe care il vei scrie si te rogi sa castigi. Simplu, nu? :)

Eu nu stiu inca sigur daca ma bag, dar pare simplu si tentant. Ma mai gandesc putin si vad eu. Mai ales ca am inteles ca ma voi lupta iar cu Sirb, Titus si altii :).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
    • Da, sa vad cum imi permite timpul si sa clarific si eu tot ce am de clarificat si cred ca ma arunc :). Sunt tentante premiile :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hai sa sustinem Rugby-ul!

Urata e moda asta