in

Exagerez cu twitterul?

Am primit unfollow din cauza ca scriu prea mult. Unii imi dau follow tocmai ca aberez multe cacaturi, unele chiar interesante. Am vazut si chestii amuzante pe twitter. Totusi peste 15.000 de twitturi e cam mult. Asa ca va invit la un vot. E mai in gluma, mai in serios, votati ce vreti, cum vreti dar bifati acolo si dati si un RT ca sa adun mai multe voturi :)).

P.S. “This poll closes in 2 days 23 hr …. X min” – and counting :D

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

9 Comments

Leave a Reply
  1. Dupa cum am si votat: Fa ce vrei!!! Este contul tau, followerii tai! Prea multe pb. existentiale strica. Eu nu o sa-ti dau niciodata unfollow ca scrii prea mult.informatia trebuie sa circule. Cu cat mai multa cu atat mai bine!

    P.S. imi place ce a scris cel de la “other”

  2. Si mie mi-au dat unfollow pentru ca scriam prea mult :)) dar nah…their business. Iar tu ar trebui sa faci ce simti, daca simtit nevoia sa dai RT de fiecare data sau sa tuituiesti din fiecare loc, e alegerea ta. Pe mine insa ma enerveaza aia care itiu dau follow si dupa iti dau unfollow pentru ca u nu ii urmaresti. Aia ma enerveaza :)))))))

    • Heh, sarumana pentru aprecieri :). Sunt multi altii care au mult mai multe twitturi, insa am facut pollul, cu atatea variante, mai mult pentru amuzament :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Surorile perfectiune

Deci se poate! Magda are formularul E112!