in ,

Exercitii pentru biceps: Flexii cu bara dreapta

Astazi avem inca un exercitiu pentru biceps: Flexii cu bara dreapta.

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA.

Asadar, flexii cu bara dreapta: Un exercitiu cat se poate de simplu si de baza. Din pozitia stand prindeti o bara cu palmele indreptate in sus. Distanta dintre brate (marimea prizei) sa fie egala cu latimea umerilor, bratele la nivelul umerilor. Cu bratele/coatele pe langa corp ridicati bara pana la nivelul gatului. In timpul ridicarii inspirati. Coborati bara pana cand bratele sunt perfect intinse timp in care expirati.

Este un exercitiu care solicita incheieturile si coloana, deci recomand grija mare la alegerea greutatilor. Daca doriti sa nu fortati incheiturile foarte tare, puteti folosi bara Z.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jennifer Lopez inca mai poate

    Seri pline saptamana asta / Weekend prelungit