in ,

Exercitii pentru triceps: Flotari la paralele

Astazi avem un exercitiu misto pentru triceps: Flotari la paralele.

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA. Aici gasesti un playlist cu toate “pastilutele” sportive video.

Asadar, flotari la paralele pentru triceps. Este un exercitiu simplu, dar controversat. Se executa astfel: inspiri, te lasi in jos pana la un nivel de siguranta (nu mai jos de atat ca risti sa te accidentezi la umeri), expiri si revii in pozitia initiala. Incearca sa iti tii corpul drept, daca te apleci prea mult in fata risti sa lucrezi mai mult pieptul decat tricepsul. Este un exercitiu excelent pentru triceps, daca e executat corect. Atunci cand greutatea proprie nu mai e suficienta poti lega greutati de centura, poti folosi pe picioare o gantera…

Simplu, nu?

Spor!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt un sportiv chiar si After Hours

Cum a fost la Puma Social Party – Puma After Hours Athlete