in ,

Exercitii pentru triceps: Impins din culcat cu priza ingusta

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA.

Gata, destul cu introducerea, sa trecem la treaba. Vara da semne ca incepe sa fie stapana pe situatie, deci trebuie sa fim in forma maxima :).

Astazi avem Exercitii pentru triceps – Impins din culcat cu priza ingusta. Exercitiul este unul cat se poate de simplu, de baza. Din pozitia culcat (la banca de piept) prinzi bara cu o priza ingusta astfel incat la coborare antebratele sa fie perpendiculare cu solul. Inspiri, cobori bara pana in regiunea pieptului, tinand coatele pe langa corp, expiri, impingi bara pana cand bratele sunt perfect intinse.

Simplu, nu? Atentie mare insa: in timpul executarii exercitiului spatele si bazinul trebuie sa fie lipite de banca, in caz contrar riscati accidentari grave.

Pana saptamana viitoare, trageti tare!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  1. E foarte bun exercitiul, desi multa lume nu-l include in programul lor de antrenament. Pot spune ca e unul din exercitiile mele preferate, pentru triceps, apoi flotarile la paralele, care deasemenea sunt geniale.

  2. Da, fiecare cum simte. Eu de exemplu fac exercitiul asta cu greutate maxima si nu il facpe cel cu bara in W pentru ca ma dor coatele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Domnule antrenor de fitness…

Colectia mea de fluturasi