in

FBI (Full Body Ignition) Bloggers Edition la final

Băi, mi-a plăcut! Mă bucur că ați venit în număr așa mare! Eu m-am simțit excelent, sper că și voi! Ați gustat puțin din ce înseamnă FBI (Full Body Ignition). A fost o variantă light spre mediu. Să nu mă înjurați prea tare dacă vă papă o febră musculară.

Sper că v-am convins că se poate face mișcare oricum, oriunde și chiar și fără muzică. Aveam un soundtrack pregătit, însă nu am avut la ce să îl playam :)). Dar a mers de minune și pe muzica facută de respirația noastra, beepurile timerului și strigătele mele! Dacă v-a plăcut aștept un feedback sincer, privat sau public. Dacă nu v-a plăcut tot aștept un feedback sincer, public sau privat. Dacă tot suntem la capitolul review, poate lăsați un review si pe pagina de facebook a programului.

Poze ați primit pe mail și o parte din ele am urcat pe facebook.

Mulțumiri:

Cabral & Zâmbet și Suflet.
Aqua Carpatica.
Blog de fotografie.
Sport Local.
Antrenor Personal.
– Tuturor celor prezenți.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 reguli pentru a crește în masa musculară

Sănătatea e frumoasă la PrioriTea