in

Guess Who & Spike creeaza isterie nationala


Pe vremea cand vorbeam cu ei despre lansarea “Ap 71” era abia inceputul…


A fost atunci o mega lansare, a fost un concert HipHop de maxima calitate. De atunci a inceput lumea sa auda tot mai multe despre Okapi SoundAgresiv, Grasu XXL, Maximilian, JJ, Tranda, Spike, Guess Who, Suzy etc. Chiar daca multi dintre noi stiam de foarta multa vreme de baieti, putini insa ii ascultau in mod isteric… Atunci insa a fost demonstrat contrariul articolului de AICI (care zice ca publicul din Ro e frigid).
A intrat “Locul Potrivit” pe radio & tv si brusc toata Romania… toti sunt fanii “baietilor de la Guess Who”

Batrani, copii, mame, parinti,vecini, bunici, tatici, mamici, pizde, fufe, baieti de baieti, plm toata lumea fredoneaza “Locul Potrivit” (Anul 2000). A urmat lansarea albumului “Ramenem Prieteni” al lui Spike, unde a fost FOARTE TARE. Pe atunci se zicea ca a fost doar o prefatare a TU-r ‘ ului (chiar daca parea mai mult sau mai putin credibil si realizabil ceea ce a urmat :D )

Iata ca dupa ce TU-r a trecut prin cateva orase, se vede clar ca Spike si Guess Who pe unde trec fac ravagii :)). O arata reactiile dupa fiecare concert din fiecare oras (foto + video). Eu am spus-o mereu, cei doi se completeaza foarte bine, fac echipa buna impreuna, unii ar merge mai departe si ar spune ca sunt Red Man si Method Man ai Romaniei (hoo, sa nu aud haterii cum sar si nici baietii de “old school”…stati in pula mea chill), ideea e ca cei doi se completeaza foarte bine, desi nu fac parte din “trupa Guess Who” :)).
Si exemplele pot continua. E suficient sa cauti pe YouTube sau sa intri pe Monden.Info & TU-r.ro – pentru reactii si poze ;).

Nu vreau sa incep sa ma iau de wannabe fani si de fanii crescuti peste noapte, nu vreau sa intreb cati dintre cei “isterizati” acum ascultau si inainte Spike si Guess Who. Nu vreau sa intreb cati stiu piese de pe albumele vechi Spike si cati stiu piese Anonim, trupa din care a facut parte Guess Who. E prea frumos ce se intampla acum, ma bucura prea tare sa vad HipHop-ul unde este acum.

P.S. Am zis, dar repet: Haterii si raperii aia “old school si rai” sa nu o arda in comentarii ampulea la modu’ “asta nu e hiphop, astia ie softisti, nu e muzica”..etc … nu e scris pentru voi articolul asta, asa ca mucles ;) (Da stiu ce e hip-hop, am ascultat si inca ascult toate stilurile de hiphop, am crescut pe hiphop si pe el voi muri :> ).

Multumesc pentru intelegere :)).

P.P.S. Astept ultima zi de TU-r adica Bucuresti, cand baietii lanseaza si viitorul single impreuna “ca trupa” :)).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

7 Comments

Leave a Reply
  1. Mare dreptate cu fanii crescuti peste noapte. Multi din ei te trateaza la modu’ “ce ma? te-ai dat si tu pe Guess Who si Spike?” chiar daca tu stii de ei de cand s-au apucat de cantat :))

  2. una scrisese la un moment dat pe monden…”aaa…spike a facut parte din trupa Anonim” =))…apropo de “fani” aparuti ca ciupercile dupa ploaie…
    la mine in grupa, la facultate, in fiecare zi suna cel putin doua telefoane cu locul potrivit…de tramvai/metrou/troleu nici nu mai vorbesc…

    pe zi ce trece, se face treaba tot mai treaba ! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Noutati in cazul Magdei

La Multi Ani, Mama!