in

Horoscop sportiv

HOROSCOP SPORTIV – Fiecare persoană este programată din punct de vedere astrologic pentru un anumit tip de sport, respectiv o anumită modalitate de a-l pune în practică. Descoperă cum stă fiecare zodie la capitolul sport și la ce trebuie să aibă grijă.

BERBEC – ALERGATUL PRIN PARC VĂ DETENSIONEAZĂ

Berbecii sunt foarte activi și asta le ocupă mult timp, uitând de îngrijirea propriului corp. Se stresează foarte mult din orice și cel mai sigur tip de sport este alergatul, în acest caz. Creierele Berbecilor au nevoie de oxigenare și, în plus, toate părțile corpului se activează imediat.

TAUR – CICLISMUL E REGELE SPORTURILOR

Pentru Tauri, plimbatul cu bicicleta este un adevărat hobby. Puterea taurilor stă în picioare. Pentru a se putea susține bine pe picioare, aceștia au nevoie să-și antreneze bine gambele, pedalând zeci de kilometri pe zi, și culmea, fără să simtă vreun pic de oboseală.

GEMENI – SALA DE FITNESS E A DOUA CASĂ

Gemenii nu sunt deloc halterofili însă pot fi atrași de haltere pentru a-și crea un corp armonios. Li se recomandă mare atenție la dieta pe care o urmează și la frecvența cu care ajung la sala de sport. Totul trebuie făcut cu multă rigoare și disciplină.

RAC – FOTBAL SAU BASCHET
Racii dau bine în minge. Pot deveni atacanți excelenți pe teren și nu ratează nicio ocazie. Dacă sunt puși în poartă, devin agitați pentru că ei nu se pricep deloc la apărare ci doar la loviturile de atac cât mai precise în poarta adversă.

LEU – SĂRITUL CU COARDA
Leii sunt sprinteni și forma lor fizică este bine întreținută cu săritul cu coarda în câte două ședințe de maxim 15 minute în fiecare seară. Prin această metodă se pun în mișcare toate părțile corpului.

FECIOARĂ – FLOTĂRI ȘI IAR FLOTĂRI

Fecioarele țin foarte mult la abdomen și pectorali. Pentru pectorali, acestora li se recomandă flotări. Fecioarele sunt bune și la alergat, însă niciodată pe un timp dinainte stabilit sau în maratoane.

BALANȚĂ – TENISUL E IUBIREA ASCUNSĂ
Balanțele au o iubire secretă: tenisul. Prin acest sport, unul dintre cele mai nobile și individualiste din lume, se pun în mișcare toți mușchii, în special cei ai brațelor și picioarelor. Nu degeaba tenismenii au picioare sculptate la câte ture fac în perimetrul lor de acțiune.

SCORPION – ÎNOT SAU CICLISM

Scorpionii nu sunt buni la sporturile de grup așa că li se recomandă înotul sau ciclismul. Acestea îl pun în fața provocării de a-și doborî propriile recorduri, lucru destul de imposibil în sporturile de grup unde trebuie să răspunzi la comenzi și să îți ajuți mereu coechipierii.

SĂGETĂTOR – ORICE EXERCIȚIU ÎN AER LIBER E BENEFIC
Orice exercițiu în aer liber este excelent pentru săgetători. Aceștia nu suportă spațiile închise și au nevoie să fie înconjurați de aer proaspăt, verdeață și chiar o sursă de apă naturală, în mod permanent. Fitness-ul în aer liber este cheia succesului unui corp strălucitor.

CAPRICORN – RIDICĂRILE DE GREUTATE ÎI ȚIN ÎN FORȚĂ
Capricornii au mare răbdare când vine vorba de ridicările de greutăți în sala de sport. Sunt atât de meticuloși în ceea ce fac încât dacă nu își respectă antrenamentul 100% cum a fost stabilit de acasă, pot intra ușor în depresie.

VĂRSĂTOR – RUGBY, ALERNATIVA IDEALĂ PENTRU ADRENALINĂ

Vărsătorii sunt înfometați după adrenalină, așa că, pentru ei, sportul este și distracție. Vărsătorii doresc senzații tari la fiecare ceas iar asta îi ajută foarte mult în tot ceea ce își propun în viață – nimeni nu poate spune că acești nativi au o viață plictisitoare.

PEȘTI – FOTBALUL ȘI ALERGATUL ÎN VITEZĂ SUNT PUNCTELE FORTE
De fapt, un fotbal jucat profesionist fără kilometri alergați de-a lungul unei partide este imposibil, iar Peștii știu asta cel mai bine. Sunt foarte buni la pase și pot fenta adversarul cu o spontaneitate ieșită din comun.

Sănătate, D.D.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Călirea organismului

Good food for the brain