in

Hunk Body: 10 intrebari FIT cu Valentin Bosioc

Deci, va rog sa ma scuzati, dar e frumos sa iti faci putin self-promo :). A aparut un fel de interviu cu mine pe HunkBody.ro:

Primesc foarte des intrebari pe mail de la voi. Asa ca m-am gandit la o chestie. Ce-ar fi sa pun aceste intrebari si altor oameni care se pricep, ca sa vezi si alte pareri?

Asa ca am cautat cele mai bune bloguri si site-uri de fitness din Romania (si pe cei care scriu pe ele), si le-am pus cele mai comune 10 intrebari pe care le primesc de la voi.

O sa vezi pareri diferite, de la diferiti oameni. NU TE PANICA. Fitnessul nu este o stiinta exacta (desi exista anumite principii care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului), si trebuie sa experimentezi, ca sa vezi ce ti se potriveste TIE.

Asa s-a nascut aceasta serie de interviuri. Primul interviu este cu Valentin Bosioc, de la www.valentinbosioc.com.

CITESTE AICI INTREGUL ARTICOL, MERITA!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply
  1. Ti-au fost adresate fix intrebarile pe care mi le ridic eu saptamanal si ai raspuns exact asa cum si eu concluzionez de fiecare data. Se fac atatea studii in domeniile de nutritie si de antrenamente ca in final tot tu trebuie sa le explorezi si decizi ce este eficient pentru nevoile corpului tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alimentatia si antrenamentul (cu Alice de la Kiss)

John Carter @ IMAX 3D