in

I-am dus in Matrix cu talent :)

Cica m-a votat poporu’ in top Matrix pe site la Romanii Au Talent :)). Eu nu stiam ca se voteaza, nu stiam ca sunt propus pe acolo, credeam ca stralucirea mea a fost doar atunci.

Topul participantilor la super show-ul “Romanii au talent” care au reusit prin talentul lor sa ne duca in alte “Dimensiuni”, sa ne faca sa credem ca traim in Matrix, alcatuit in urma voturilor voastre l-au propulsat pe primul loc pe tanarul care a cantat la tastele unui telefon.

Iata cum i-ati votat pe cei care ne-au demonstrat ca talentul se poate manifesta in cele mai neasteptate domenii si modalitati.

1. ”N-am baterie” (tanarul care a cantat la tastele unui telefon) – 2.046 voturi

2. Use your force (tanarul care a incercat sa demonstreze impreuna cu mama lui “efectul Matrix”) – 1.248

3. You’re simply the best (Elena Dascalu, director de vanzari, a dansat naucitor, astfel incat Smiley si Pavel Bartos nu au mai rezistat si I s-au alaturat, spre incantarea juriului) – 750

4. Air guitar (Marius a incercat sa convinga publicul si juriul ca este posibil sac anti la o chitara de aer) – 544

5. Pentru numele… (Norbert l-a facut pe Mihai Petre sa exclame: “Cine, entru numele lui Dumnezeu, ti-a spus ca stii sa dansezi”) – 536

6. I am Darth Vader (Andrei a incercat sa reproduca replici pe diverse voci din diverse filme si a primit trei de X) – 447

Va multumim pentru voturi si va asteptam sa participati si la urmatorul sondaj, sa alcatuiti Top talente fara varsta.

No bun :)). Sigur, acum se vor trezi unii: “baaa dar asta nu e de bine, ca te-au votat astia si bla si bla” …las’o asa ;)

P.S. Daca doriti sa revedeti si sa cunoastesti povestea: Click Aici!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum am pierdut noaptea cu un smartphone

Exercitii pentru biceps: Flexii alternative cu gantere