in

Identity Thief (Hoata de identitate)

identity-thief

Zilele trecute a avut loc premiera filmului Identity Thief (Hoata de identitate). La invitatia fetelor de la Oxygen PR (thanks girls) mi-am trimis delegati la film :D, eu nu am putut ajunge din motive de munca…

Iata ce au avut ei de spus despre film…

Un trailer care promite multe( de altfel ca toate ).

Filmul – o comedie tipic americana, pe alocuri dramatica, cu Jason Bateman si Melissa McCarthy in rolurile principale. Doi necunoscuti invrajbiti din pricina faptului ca unul ii fura indentitatea celuilalt, intr-o excursie aventuroasa, care sfarsesc prin a se imprieteni.

In primul rand ne-a atras atentia faptul ca si americanii, cat or fi ei de “smecheri”, au probleme de organizare, mai ales in politie :). Al doilea aspect si cel mai important de altfel – daca esti destul de priceput in a da cu pumnul si indeajuns de grasut, poti sa n-ai frica de nimic, vei supravietui.

Lasand gluma la o parte, filmul este simpatic, plin de incurcaturi neprevazute, cu destule momente amuzante si cu un final frumos. Ne-am lasat dusi de nas de trailer, iar filmul a fost sub asteptari, cam fortat pe alocuri. Insa nu de nevazut. Pe langa cei doi actori principali in film ii puteti vedea pe T.I., Amanda Peet, Moris Chestnut si pe frumoasa Genesis Rodriguez.

Trailer:

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maslinele

Ginseng