Impact Whey Isolate – MyProtein (review)

De foarte multe ori, aproape zilnic primesc întrebări despre suplimente. Nu vreau să discut aici despre veșniCA COnfuzie între suplimente și steroizi și nici despre faptul ca mulți consideră orice praf PROTEINĂ. Dacă nu cunoști aceste lucruri de bază, nu ai de ce să citești mai departe.

Am spus și repet: până anul acesta singurele suplimente pe care le-am consumat au fost vitaminele și mineralele. De anul acesta s-a schimbat puțin situația. Am susținut mereu că suplimentele trebuie folosite numai atunci când simți cu adevărat nevoia de a suplimenta, dar chiar și atunci nu fă rabat de la calitate!

Așa cum am spus, anul acesta datorită programului haotic și extrem de încărcat, datorită jobului solicitant, datorită mai multor evenimente conexe din viața mea, am decis că e cazul să apelez și eu la suplimente. Am mers numai pe izolat proteic din zer și foarte puțin pe creatină. M-am tot jucat cu diferite produse de la diferite branduri, am testat și am rămas fidel unuia singur: Impact Whey Isolate de la MyProtein! Motivul? Raportul calitate preț e excepțional, în primul rând! În al doilea rând de ce să plătesc o etichetă? De ce să dau banii pe niște produse colorate și frumos ambalate, să mă aleg cu prafuri colorate gen lapte praf cu cacao și mulți aditivi?

ADS

De când am descoperit Impact Whey Isolate unflavoured, altceva nu îmi mai trebuie! Sigur, pentru doritori vine în peste 20 de arome și gusturi… Alte avantaje:

– peste 90% proteină
– slab în grăsimi (0,25 g)
– slab în carbohidrați (0,17 g)
– are toți aminoacizii esențiali
– se mixează extrem de ușor
– nu face cocoloașe
– nu dă senzația aia nasoală de balonare (deci nu ai gaze)
– este ok pentru vegetarieni (nu pentru vegani)

Alte avantaje te las pe tine să descoperi! Dacă vrei să îți comanzi, să încerci produsul, poți folosi codul VALENTIN10 si vei beneficia de 10% reducere!

impact whey isolate

ADS

De asemenea, că tot am vorbit de produsele bune de la MyProtein, am pentru gagici un super-simpatic concurs pe pagina de facebook, premiile sunt în poza de mai jos.

10419383_801544433198595_4238126259402185402_n

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă. De asemenea, dacă te interesează provocările fitness-wellness, le găsești pe toate AICI.

Toate bune, spor(t) în toate!

ADS

7 Comments

Leave a Reply
  1. Ai dreptate! Nu ar trebuie sa folosim suplimente decat atunci cand e nevoie de ele, fie cand avem un program ami incarcat fie cand efortul pe care il facem este mult superior la ceea ce faceam inainte.

  2. Salut vali am si eu o intrebare . Mi-am cumparat produse de la myprotein si vreau sa te intreb de cate ori sa consum si in ce cantitate , merg de 3 ori la sala pe saptamana si vreau sa cresc in masa deci de cate ori sa iau impact whey isolate (cu gust de ciocoalata si banane) astept un raspuns , o zi buna .
    Ti-am scris si pe facebook. :D

  3. Salut.
    Cand producatorul in descrierea produsului imi specifica ca e un produs premium, realizat din zer, oferind 4.5g BCAA si 3.6g Glutamina insa in lista de ingrediente apare zer nedenaturat aka lapte iar in lista continutului nu e specificat clar continutul de BCAA si Glutamina tind sa am indoieli in privinta acestui producator cat si in calitatea produselor sale.

    Am facut o comanda relativ consistenta de la ei. Inca mai am produse sigilate pe care o sa le vand si pe viitor voi folosi din nou doar produse de la firme consacrate…ON, Universal, Scitec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *