Acesta un blog personal şi posibil subiectiv. Scriu în mare parte despre industria WELLNESS. Vin cu sfaturi despre slăbit, exemple de exerciţii care se pot executa acasă sau în sală, tutoriale, întrebări şi răspunsuri. Mă poţi considera antrenorul tău personal online.

Oricine e liber să copieze conţinutul blogului meu (articole, poze etc.), cu condiţia să precizeze sursa şi să nu încalce LEGILE DREPTULUI DE AUTOR. De asemenea, furtul de identitate se pedepsește conform legii 161/2003 și directivelor europene în vigoare (Directiva UE nr. 2007/64/CE) – aviz celor care “îmi dedică” tot felul de forumuri și bloguri fantomă și celor care speră să agațe și ei ceva cu pozele mele la avatar.

Dreptul este al meu să șterg orice comentariu nu îmi convine sau mi se pare neadecvat! Poți să arunci cu orice fel de critică/acuzație, dacă ești bine documentat(ă)  și ai dovezi clare cu ajutorul cărora susții ceea ce spui. Orice comentariu este bine venit, atâta timp cât nu îmi aduce injurii sau nu mă deranjează într-un fel sau altul ;). Dacă va fi așa, cu siguranță îl voi șterge. Fiecare comentator își asumă ce spune.

Unele articole sunt simple caterinci (noțiunea de pamflet, da?!), altele sunt adevăruri, uneori îmi asum ce spun, alteori nu și niciodată nu pot fi tras la răspundere :>.

Țin să precizez că tot ce aberez eu aici sunt debitările proprii și personale și nu au nicio legătură cu locul unde activez din punct de vedere profesional, deci acest blog NU poate fi NICIODATĂ asociat cu locul meu de muncă, sau proiectele în care sunt implicat, indiferent de natura lor.

P.S.: atenție!
Dacă m-ai contactat (indiferent prin ce metodă) și ai primit răspuns/ajutor, ți-ai dat implicit acordul să public pe acest blog sau pe rețelele sociale adiacente mesajele tale parțial sau integral, fără încălcarea dreptului la intimitate.