in

Incercare esuata de PR?!

at

Sau cum sa NU trimiti mass mail :)). Deci nu am treaba dom’le cu nimeni personal, doar ca aseara am primit un e-mail care arata cam asa:

mail1

mail2

P.S. Poza 1 reprezinta campurile “From” si “To” (am blurat-o pentru a nu se vedea adresele). Ideea e ca baietii astia de la “Fortele de munca band” au trimis un e-mail si in loc sa puna adresele unde trebuie le-au pus pe toate la campul “TO”. Si uite asa am mai adaugat si eu la lista mea alte cateva  sute de adrese de contact din intreaga presa romaneasca. Am vazut adresele unor persoane pe care le cunosc, dar si adrese pe care nu le aveam si e bine ca le am ;).

Poza 2 reprezinta continutul e-mailului. Observati exprimarea va rog :)).

Si iata ca am dat inca un exemplu de ASA NU!. (Cati dintre voi ati primit e-mailul de mai sus? Cati dintre voi si-au recunoscut adresa de e-mail?). Chiar daca, poate, adresele respective de contact sunt publice, totusi, NU asa se face! :)

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare.

Press It Up :X