in

John Carter @ IMAX 3D

In aceasta seara am fost la Afi Palace Cotroceni / Cinema City / IMAX pentru a viziona in avanpremiera John Carter.

Filmul a fost realizat de Walt Disney Pictures cu un buget aproximativ de 250,000,000 si cu doi actori care se stiau de la Wolverine: Taylor Kitsch (pe care l-am vazut in mai multe filme, inclusiv serialul Kyle XY) si Lynn Collins.

Inainte de film ne-a fost prezentat un mini spectacol de acrobatie deasupra ghetii de pe patinoarul din mall. Simpaticut spectacolul, dar mai tare a fost faptul ca am avut pasarela rezervata numai pentru noi, cei invitati la film :).

Despre film as putea spune ca e o combinatie intre Avatar, Dune, The Matrix, Prince Of Persia, Spiderman, Superman si alti supereroi, plus ceva Hercule/Xena la care adaugam si ceva Indiana Jones si Spartacus.

De fapt, ideea filmului este luata dupa cartea lui Edgar Rice Burroughs, A Princess of Mars – veche de peste o suta de ani. Dupa acea carte au fost inspirate personajele principale din majoritatea filmelor de mai sus, deci e explicabil de ce John Carter are putin din fiecare. Pana acum acesta nu a avut o forma concreta si o notorietate pe masura.

Ideea de baza e ca John Carter e un “outlaw” care cauta o mina plina cu aur, pazita de un anume paianjen misterios, dar care ajunge printr-o anume intamplare in mijlocul unui razboi civil de pe Marte, se indragosteste de printesa orasului Helium si astfel intervine in lupta dintre Helium si inca un oras cu Z… care imi scapa acum. Razboiul dintre cele doua orase poate duce la distrugerea planetei Barsoom, astfel ca John Carter decide ca nu mai vrea sa plece pe Jasoom, adica pe Pamant si se implica in salvarea planetei Barsoom.

Pana la urma se casatoreste cu printesa Dejah Thoris, insa este trimis miseleste inapoi pe Pamant, si astfel isi duce viata cautand un anume medalion ca sa se intoarca pe Marte si printr-o inscenare a propriei morti pacaleste si el pe cel care l-a trimis pe Pamant si astfel intra in posesia medalionului pentru a se intoarce pe Marte…

Nu ati inteles nimic din ce am povestit, sunt convins :)). Filmul merita vazut in format IMAX 3D, macar pentru salturile lui John :). E simpatic, nu m-a dat pe spate, dar daca vreti un film relaxant, sf, pe alocuri amuzant, vi-l recomand.

Va las mai jos cu trailerul oficial, plus cateva faze din film.

Multumesc fetelor de la Oxygen PR pentru invitatie.

Sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hunk Body: 10 intrebari FIT cu Valentin Bosioc

Vointa sau intelepciune?