in

La ce te ajuta o poza falsa?

Vorba lu’ Cabral: “poza mea de pe feisbuc“…

Nu am sa inteleg niciodata copilasii (ca oameni maturi nu sunt) care folosesc poze false la profil. Cu ce te ajuta? O poza nu mai valoreaza asa mult ca inainte. Pe vremuri puteai sa prostesti oamenii de afara cu conturi mari sa iti trimita bani :)). Dar suntem de mult in era vitezei, in era video.

Deci la ce te ajuta o poza falsa?

– vrei sa agati ceva? Foarte bine, la prima vedere arati excelent, discuti cu persoana pe care vrei sa o agati, se leaga ceva si vine clipa intalnirii. Ce faci? Ca nu arati deloc ca in poza :)).
– esti suparat(a) pe viata si nu iti place cum arati. Pune mana si munceste, fa sport si vei arata mult mai bine. Poate nu la fel de bine ca poza falsa de profil, dar te poti apropia :)
– esti fan(a)ul tipului/tipei din poza pe care o ai tu la profil. Spune-i, lauda persoana respectiva, dar nu iti pune o poza cu ea la profil. Meriti si tu o imagine…

De-a lungul timpului poze cu mine au fost folosite la profile pe facebook (vezi poza din articol), la avatare de messenger (aici si aici), la poze de profil pe diferite site-uri de matrimoniale, in emisiuni televizate

Sigur, exista si cei care ma apreciaza si folosesc cover photo-urile mele :)

UPDATE: Mai nou poza mea e folosita si de pagini cu cateva sute de mii de fani…

pelicanu

Lumea zice ca ar trebui sa ma simt flatat, sa ma bucur, ca mi se confirma faptul ca arat bine si ca fac sport… Eu raman indiferent.

mihaita andrei

Nu sunt o vedeta, nu ma intereseaza. Sunt doua variante simple:
– foloseste poza mea cat poti tu de mult. Eu sunt the real deal, tu esti doar o poza, o iluzie.
– foloseste poza mea in scopuri comerciale, fara drepturi de autor – avem o problema si raspunzi fie in fata mea, fie in fata legii.

In rest… GET A FUCKING LIFE, START LIVING HEALTHY AND DOING SPORTS IF YOU WANNA LOOK THAT GOOD!!!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  1. salut valentin am 15 ani si am masa cat de cat dezvoltata dar eu vreau ceva mai mult as putea sa trag de fiare de la varsta asta ???si mai am o intrebare pt bicepsi ce greutate de gantera trb sa folosesc

  2. ce masa musculara poti avea la 15 ani? mai asteapta putin pana pe la 17 -18 ani,pana ti se mai intaresc oasele si poti trage de fiare..calumea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Traiti si voi putin?

Slaba nu inseamna FIT, slaba nu inseamna SEXY