in

Ma… daca sunt sursa de inspiratie pentru “bloguri mari” de nisa inseamna ca am ceva in cap

Nu vreau sa creez valuri, nu vreau sa fac din tantar armasar, dar devine batator la ochisori…

Ideea e simpla …am cel putin doua cititoare fidele pe mizeria asta de blog, care ce fac? Atunci cand postez ceva interesant pentru nisa lor (si nu pun pe blogul de nisa pe care scriu), hop publica si ele imediat.

E frumos sa faci treaba pe munca altuia, nu?

S-a intamplat de cel putin 2 ori, pe doua bloguri mari de nisa. Nu dau nume, nu pun linkuri, nu vreau sa creez panica si “scandal”, se stiu ele bine si cu siguranta se vor simti ;).

Concluzia? Inseamna ca sunt bunicel si am ceva in cap, din moment ce sunt sursa de inspiratie pentru bloguri mari de nisa :>.

Andreea ai legatura!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
  • :) Nici nu am dat nume, nici nu am specificat despre ce informatie ar fi vorba.

   Totusi cam mare coincidenta, ca la ceva timp dupa ce pun eu aici sa apara acolo :).

   Trust me, am urmarit…dar repet, acest lucru nu poate decat sa ma bucure, sunt sursa sigura de informatie si inspiratie, deci sunt bun :)

 1. Sa stii ca ai dreptate, multi fura articolele altora, dar sa stii ca …conteaza pt google daca articolul tau este unicat, si sigur este daca esti primul care posteaza. Dupa ce publici tu, daca altu iti copie contentul este rau pt el, asta pt cine stie cat de cat optimizari SEO.

  Parerea mea este sa stai linistit din punctul asta de vedere!

  O zi faina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scurte si rapide inainte de somn (cu linkuri)

Twitter facts… (partea a 2-a)